Hirdetés
Aktív témák
-
Richard!
addikt
válasz rolcsibácsi #32737 üzenetére
ezek után elgondolkodtam,hogy váltok i4s-re.köszönöm a felvilágosítást.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
törölt tag
Akku paramétereket nézve azt látom, hogy folyamatosan rövid időkre ébrenlétet jelez a telefon. Ez mitől lehet? Ha nem nyúlok hozzá, nem kellene deepsleep-ben lennie?
-
Rotate
veterán
válasz rolcsibácsi #32737 üzenetére
amúgy ezt ma már másodszor írod be szerintem... gondolom feltűnt, hogy a kutyát sem érdekli azért linkelted be még egyszer köszönjük
megtennéd, hogy berakod holnap is? csak hátha ma valaki nem volt net közelben, nem szeretném ha bárki is elszalasztaná ezt a pompás lehetőséget, hogy elolvassa
hajrá
szerk.: most már nem találom, de eskü mintha ma már egyszer láttam volna beírva
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
ti akik gyári ROM-ot használtok, nektek nem szokott homescreen-re visszalépésnél betölteni újra a TW?
teszem azt kilépek egy játékból, vagy akár a telefonkönyvből... megjelenik a háttér, azt utána egymás után az ikonok/widgetek... sokszor akkor is csinálja, ha csak szimplán standbyból felébresztem... ez valami TW bug lehet, vagy a memóriakezelés miatt bezárogatja a launchert, és azért tölt újra? vajon launcher váltás segíthet ezen? sajna egyre gyakoribb és idegesít, mert 2mp az életemből
-
xnace
őstag
Stock KJ3-at mivel a legegyszerűbb rootolni?
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
unrealnoise
senior tag
(még mindig nem jött meg a vodafone-tól a telefon.., online megrendeltem a telefont, előfizetésesen, részletre. a rendelésről jött visszaigazoló email. a hosszú hétvége előtt rendeltem egy nappal, viszont a hosszú hétvége után két nappal már rájuk írtam, hogy mi a franc van, se nem fizettem még bankkártyával a kezdőrészletet, se semmi info. erre jön egy sms, hogy technikai okok miatt késhet a cucc. mondom oké... majd másnap felhív egy hölgy, hogy elküldtem-e a bankszámlakivonatot, vagy a munkáltatóit. hát naná, hogy nem, és emiatt élből elpocsékoltunk majd egy hetet..., miért nem lehet felhívni az ember figyelmét arra, hogy ezek szükségesek? (megjegyzem egyik ismerősömnek nem kellett egy középkategóriás telefon törlesztésekor felmutatni a dokumentumokat...) röhej... és akkor ha elküldted a dokumentumokat, újfent 6-10 nap mire készhez kapod a kütyüt... remek...
szóval a kérdésem az lenne, hogy azt meg lehet-e csinálni, hogy egyes mappák tartalmát, csak jelszó ismeretében láthasd? személyes dolgok, etc, amit féltesz, nem szeretnéd, ha más kezébe kerülne a telefon, és bepillantást nyerhetne ebbe-abba. pl egy videót ne lásson se a videólejátszó, se egy fájlkezelő, semmi, csak ha mondjuk én akarom. van erre valamilyen lehetőség? előre is köszöntem.
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok.
Letöltöttem xda-ról a bios bootanimation-t 2.3.5-re feltettem, de csak a hang müködik.
Criskelóm van, bemásztam egy explorerrel a system/media/bootanimation/part 0-ba megneztem milyen fajlok vannak benne, és ki vannak cserélve, tehát elméletileg jó kellene legyen, mégis a criskelo-t játsza le, a bios boot hangjával...
Megoldás?
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
-
mycso
veterán
válasz Rotate #32756 üzenetére
Hali, nekem gyári van, de go launcherrel így nem tudom, hogy a gyári tw miket produkál. Ezzel nekem tökéletes.
A rolcsibácsis témához: jól emlékszel, már többször linkelte, de nem kell vele foglalkozni. kb. egyébként olyan havi rendszerességgel felbukkan itt 1-2 alma fan, akik beírnak ide valami baromságot, aztán elmennek innen mert mindenki átnéz rajtuk, te is tegyél így.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Rotate
veterán
valamiért nem jött be nekem a Launcher Pro, meglestem az ADW-t hátha, mivel a 2x-en szar volt nekem, most pedig kifejezetten tetszik, marad ez, most lakom be a főképernyőket
-
Gabbana
aktív tag
Végül csináltam inkább külön egy gmail fiókot csak a telefonomnak, aztán ennyi.
264 kapcsolat átkerült a telefonra de mind kedvenc (sárga csillag), és egy csomó név ami pl 3 tagból áll összevisszavan, mert a winmo máshogy kezelte.
Szóval telefonálni tudok, a contactképeket se buktam, de kellene szerkesztenem kicsit ezt az egészet. Kiest próbáltam ma reggel, de nem értettem teljesen, nincs valami normális program erre?Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
Sógi
addikt
válasz kecsetihunor #32762 üzenetére
Hali, lehet a kernellel lesz a gond, vagy esetleg a bootanim csere előtt csinálj egy wipe casht és dalvikot is...
-
Gabbana
aktív tag
SPB Mobile Shell, vagy hasonlót használtok? Samu sajátja nem győzött megtúlzottan...
Melyiket érdemes feltenni?
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
ERPY
őstag
válasz kecsetihunor #32762 üzenetére
Bootanimációnál a következők szerint kell eljárnod, ha kiszeretnád cserélni a képeket.
Mindenféleképpen ajánlott a winrar használata, és a képeket mikor beleteszed, nemszabad tömöríteni, csak raktározni. A legegyszerűbb ha belehúzod a winrar ablakába a megfelelő helyre a képeket, majd a felbukkanó ablakban a raktároz-t válaszd. Ha nem jutnál így sem eredményre, csomagold be a képeket, töltsd fel valahova és megcsinálom neked. -
F-ECT$
titán
Nem bírtam magammal, ma reggel feltettem a siyah 2.2b6-ot és a 2nd core-t, amit be is állítottam 1 magra. Kipróbáltam, és pl a 9mm -ben egyáltalán nem látszik, hogy csak 1 mag menne. Szerintem nagy akksi javulás nem várható, mert nem a proci a legnagyobb fogyasztó (ezért az uv se hoz olyan sokat a konyhára), de majd meglássuk.
Dive ever, work never.
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Ma végre megérkezett a telefonom a Nexteltől!
Adatai:
2.3.4 droid
I9100XXKI1 alapsáv
2.6.35.7-I9100XWKI4 kernel
XWKI4 build
Sajna, nincs net előfizum a telóra, így majd csak otthon wifiről tudunk jobban megismerkedni.
-
ERPY
őstag
válasz F-ECT$ #32788 üzenetére
Játékoknál sem, de sztem összességében sem vehető észre sehol, hogy szükség lenne a 2. magra. Maximum teszteknél, ahol összehasonlításképpen mondjuk egy 1 magos készülékhez képest evidens a magasabb pontszám.
A komolyabb játékok azok, amikkel hétköznapi szinten lehet mérni a telefon erősségét, és összehasonlítani esetleg más készülékekkel. De ha abból indulunk ki, hogy akár Chainfire3D-t igénybe véve, vagy csak szimplán egy akármilyen komolyabb játékról is van szó, ugyanolyan szépen mennek akár a GS1-en, akár más 1 ghz-es telók esetében is 1 maggal. Nekem az a véleményem, hogy a 2 magnak gyakorlatilag nem sok az előnye, vagy jelentősége, kicsit parasztvakítás szagú. Ezzel a nem készüléket akarom lehúzni, szó sincs róla, egy nagyon erős, nagyon stabil atom szuper készülék, imádom, de ezek tények.
Fogyasztás tekintetében a kijelző a domináns, nem a proci. Gyakorlatilag nem sok jelentősége van hogy a cpu-t 800mhz és 1200mhz között járatjuk-e, vagy 500 és 800 között. Még egyszer írom a kötözködők miatt, hogy nem sok jelentősége, úgymond elenyésző.
Ha valaki szeretne akksiidőt nyerni, elég sok mindennel lehet, de ahogy tesztelgettem, a mag lekapcsolással gyakorlatilag semmit sem. -
Balage180
tag
Nem tudom tudtátok-e vagy érdekel-e valakit de ha AnyNet+ (HDMI-CEC) képes samsung tv-re dugod fel a telcsit HDMI-n akkor a tv látja mint AnyNet+ (HDMI-CEC) ezköz és tudod a tv távkergetőjével irányítani a telefont. film és zene lejátszásnál ugyan úgy viselkedik mintha csak egy média lejátszó lenne, de a menübe is lehet vanigálni.
-
nagygabe
csendes tag
A processzor gyártók más véleménnyel vannak erről a témáról.... Ők azt mondják, hogy éppen két vagy még több mag felhasználásával csökken a fogyasztás. Éppen ezért erőltetik a többmagos mobil processzorokat:
- Ha a feladatokat szétosztják több magra, akkor azokat alacsonyabb frekvencián is elég üzemeltetni, mintha egy magon futna a program. Így alacsonyabb feszültség is elég a processzornak -> csökken az áramfelvétel.
- Ha a feladatokat szétosztják több magra, ugyanaz a folyamat jóval gyorsabban véget ér, hamarabb lehet energiatakarékos módba kapcsolni a processzort.
- Ha kicsi a terhelés, le lehet kapcsolni a magokat.Itt az eredeti:
• NVIDIA Tegra employs SMP technology to distribute and share task workloads across
the two processing cores and thus each core is not fully loaded and does not have to run
at peak capacity/speed. This enables the system level power management control logic
to run the two cores at much lower operating frequency and voltage and thus achieve
significant power savings
• For tasks that are highly parallel, NVIDIA Tegra is able to distribute the workload across
the two CPU cores and complete the task much faster than a single core CPU solution.
Thus the dual core CPU on NVIDIA Tegra would be able to complete a task quickly and
enter into a low power state to conserve power, while a single core processor would
have to be in an active high power state for longer periods of time to process the same
task.
• For low intensity workloads that only require the processing power of a single core, the
other core can be turned offForrás:
http://www.nvidia.com/content/PDF/tegra_white_papers/Benefits-of-Multi-core-CPUs-in-Mobile-Devices_Ver1.2.pdf -
F-ECT$
titán
válasz nagygabe #32794 üzenetére
Persze, de ehhez az kellene, hogy tényleg csak akkor kapcsoljon be a második mag, amikor kell. Jelenleg, ha megnyomom a telefon hangerő fel gombját, akkor is bekapcsol néhány mp-re a második mag, pedig nem hiszem, hogy ezt úgy nagyon szét kellene osztani...
Dive ever, work never.
-
rolcsibácsi
őstag
nem vagyok alma fan, de ezekszerint nem olvastad el.. nem is kell, vegulis miert is kene ismerni a masik oldalt is, eleg ha fikazzatok az almat.. en szerintem nem a marka irant vagyok elfogult, hisz akkor sosem vettem volna samsungot.. nem ertem hogy miert ellenseges az osszes android hasznalo, illetve tudom, mert mindenki azt latja a legjobbnak amije van..
tobbnyire az a baj veletek hogy nem ismeritek a masik oldalt es igy egyszerubb csak ugy fikazni ossze vissza jo nagy faszsagokat..
egyebkent ugy erzem h a szemelyes velemenyemet irtam le es nem az egesz androidot szoltam le.. elismerem hogy van amiben ez jobb, de az en elvarasaimnak jobban megfelel a masik okostelo..
nem kell mondani semmit..
ugy altalaban eleg feszult ebben a topikban a hangulat, regebben is mikor megvettem ezt a telot es kerdeztem valamit, kb mindenki leszarta, itt az a legjobb tema hogy kinek milyen romja van oszt kesz.. sosem lattam hogy valami approl beszelnetek vagy barmi mas ertelmesebb dologrol, amit hasznal is az ember.. nemcsak szetbassza a rendszert minden felesleges csicsaval.. szerintem ennel tobb van az androidban.. lehet ezert nem fejlodik elegge..
[ Szerkesztve ]
-
rolcsibácsi
őstag
válasz rolcsibácsi #32798 üzenetére
bocs, lejart az ido:
mehet tovabb a tuning
Aktív témák
Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen házat vegyek?
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest