Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
znagy69
őstag
válasz LaptopSystem #29501 üzenetére
Szia
Ha Telenoros vagy igazad lehet. De SGSI-en sokszor modem csere megoldotta. Nem tudom milyen ROM-od van. Ha nem Odinoztál akkor először szerviz, ha az nem segít akkor lehet sw-vel próbálkozni.
-
mycso
veterán
válasz engine88 #29488 üzenetére
No mivel nekem konkrét tapasztalatom van mind2-vel, ezért leírom.
Ahogy leírták romolható mind2. A különbség, hogy az s2 gyári rommal is tökéletes, a 2x-hez meg nincs olyan rom amivel használható lenne.A kijelzője az s2-nek sokkal kontrasztosabb, teltebb. Ami még nálam számított. hogy a 2x használhatatlan képeket csinál, az s2 pedig minden körülmény között használhatót.
Hardver, az lg gpu-ban erősebb papíron. Élesben nem látszik semmilyen különbség, bár itt sokan ráfogják az lg-nél a 2.2-es androidra, de nem az a ludas.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Favilla
tag
Az SGS2-m elromlott. A wifi-t nem lehet bekapcsolni rajta, és hamar lemerül. Valaki találkozott már ezzel?
-
LaptopSystem
őstag
ajánlanátok nekem valami tuti romot ami bevált és tesztelt!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
lefkosia
őstag
Átlátszó accuweather létezik e XWKI4-re?
The Truth Is Out There
-
Nocsesz1
senior tag
Szeretnék kicserélni egy program ikonját másra. Segítenétek hogy hol kell kicserélni?
HAJRÁ VIDI !!
-
lefkosia
őstag
válasz R2D20208 #29511 üzenetére
Maradok a gyári 2.3.4 XWKI4-nél. Még egy ideig nem romolgatok. S1-nél rengeteget cserélgettem, egy kicsit meguntam. Külön cwm-ből telepíthető átlátszó accuweather-t tudsz küldeni?
alfa156: Én a gyári 2.3.4-et használom. Igényeimnek teljesen megfelel.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There
-
R2D20208
addikt
válasz lefkosia #29513 üzenetére
Átlátszó óra Átlátszó időjárás
Waterwawe, és még valakinek ugyis igértem(Lagler). Parancsoljatok.
(#29513) lefkosia ezek maguk az apk-k. Nem tudom hogy elég-e simán telepíteni. Remélem rootolva vagy.
(#29516) lefkosia szívesen
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
cochy
tag
Hi,
bármelyik rom-ra rárakhatok bármilyen kernelt? Vagy hogy van ez?
Esetleg van valakinek ötlete, hogy egy root-olt telfonon miért nem működik a 3 gombos recovery? mit lehet tennni ezügyben?
Köszönöm a segítséget.
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
A mai napon tervezem, egy Samsung Galaxy S2 I9100 vásárlását. A bolt hivatalos magyarországi Samsung garanciával hirdeti a készüléket.
Hallottam egy két rémtörténetet (pl. hogy garanciális javításra vitte valaki a készülékét és elküldték az egyént,mert állítólag Fülöp szigetekről való telója volt), s szeretném ezt megelőzni.
Hogy tudom ellenőrizni, hogy tényleg megfelelő készüléket vásároltam (,amit a magyar samsung szerviz elfogad) ? Mire ügyeljek ?? Esetleg bármi másra kell ügyelnem ??
Válaszokat előre is köszönöm!!
-
csabám
addikt
Speedmod K2 - 9:
- Removed -ffast-math from compiler optimizations
Just a very minor change from K2-8.
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
F-ECT$
titán
válasz LaptopSystem #29509 üzenetére
Turkbey v21. Hosszú ideje először érzem, hogy ez akár hosszú időt is kibírhat nálam.
Dive ever, work never.
-
ndlx
aktív tag
sziasztok
valszeg egy nagyon buta kérdésem lesz.
lehet-e valamiképpen állítani a kontrasztját a telefonnak? mivel a fekete pl. annyira fekete, hogy pl az új angry birds pályákon nem lehet látni a fél képernyőt, mert minden részlet elveszik a sötétebb részeken, miközben a szemem kifolyik a világos részektől, azok annyira világítanak. nyilván kevesebb fényerővel is próbáltam, de a sötét rész úgy még pocsékabb.
nagyon szép lett az új angry b. seasons, de nagyon nagy csalódás volt látni S2-n. sajnos a defy-men klasszisokkal szebb, pedig gagyi kijelzője van. látni a részleteket, a színek pedig normálisak. kicsit az az érzésem, hogy a kevesebb több lett volna.
az S2-n már a kijelző beállításnál levettem film típusra, de így is extrém az egész.
nagyon örülnék ha valaki tudna rá valami megoldást.amúgy gyári rendszer van rajta. esetleg másik rommal nem jobb a kijelző? vagy azokkal is ennyire üvöltő?
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Piotrus
tag
-
R2D20208
addikt
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
már csak pár óra és én is Galaxy S2 tulaj leszek
látom van pár régi ismerős a Galaxy S fórumból...ennek örülök
Épp xda-t nézem milyen romok vannak a készülékre,valamit fel kell dobjak délután.
további szép napot mindenkinekAki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Pszihonaranc
senior tag
Hali
Valaki tudja, hogy hogy lehet a menüben a csempés elrendezésű ikonokat valami felé szempontból csoportosítani ? Pl hozzá adás dátuma., kategória, letöltött /gyári ... de legjobb lenne az abc sorrend. Engem nagyon zavar, hogy semmi rendszeressg nincs benne, az ikonokat meg ha egyszer kínkeservesen osszepakolgatom és hozzá adok meg egy appot, csúszik az egész...
-
[DE2JAY]
senior tag
Ajánljatok nekem ilyen procimeleg mérő progit! A nem mobilverziós PH foghatatlan melegre melegíti a gépet az új KI4-en is (KI8-on nem volt ennyire meleg. és a wifi jel is jobb volt.)
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest