Hirdetés
Aktív témák
-
imrus72
tag
Találtam egy szájbarágós leírást, a mikrofon hangerejének növelésére.
[link] -
Pszihonaranc
senior tag
válasz norbert999 #29650 üzenetére
tömb.... de azért b-sszák meg.. ha működött .3.3on .3.4 en miért kell elrontani? ..
-
andras12
csendes tag
hello,
tudna nekem ajánlani valami jó fejhallgatót, mert szerintem a gyári nagyon gyenge.
Esetleg fel és lerak gombos is lenne? -
Rotate
veterán
tudtok mondani olyan oldalt, ahol meg lehetne nézni, hogy melyik régióba melyik legújabb firmware érhető el hivatalosan kies-szel? csak mert LG-nél volt ilyesmi, és reménykedem, hogy itt is van köszi
-
Cathulhu
addikt
válasz RedCat #29657 üzenetére
Amennyit laikuskent megertettem utanaolvasas utan, hogy egy ujfajta technologia a telefon 3G-s, HSDPA-s uzemidejenek a novelesere. A buktatoja ott van, hogy a telefonnak es a halozatnak is tamogatnia kell, ha a halozat nem tamogatja, akkor pont ellenkezo hatast valt ki. Ha viszont tamogatja es megis kikapcsolja az ember, akkor viszont lassu lesz a net. Szoval csinaltam speedtesttel par merest, meggyozodtem rola, hogy nem erint hatranyosan ha kikapcsolom, es kikapcsoltam.
*#9900# -re elojon a szukseges menu
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
WaterWave
veterán
Siyah 2.1b13 kernel tudja az 1.7ghz-et...
lehet tesztelni, igaz még bétás• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
tag
Firmware: Samsung I9100 Firmware: I9100XWKI8/3IE Online! (Android 2.3.5)
I9100XWKI8 ## 2.3.5 2011 September CSC - OXE
I9100XWKI8 ## 2.3.5 2011 September CSC - 3IEIgazábol a csc ben látok változást a XXKI4 előtti KI8-hoz képest. Ezenkívűl nemtudom nyultak-e másba.
LG:GT540,P990,G2,G3,G4 Nokia Lumia 900,920,1520,930 Samsung: S1,S2,S3,S5,S8 Huawei: Mate 8,9,10,P8,P9P iPhone: 3gs,4s,5s,6s,6sp,7,7p,8p,X,11,12 mini, 12 Pro MAX, 12 Pro MAX, 13 Pro MAX, 15 Pro MAX
-
Zsolaf
addikt
Sziasztok!
Mióta feltettem a gyári 2.3.4 azóta néha újra indul a telefon, pláne akkor amikor a wifi is be van kapcsolva van ötlet mi lehet a megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
Szio!
Szerintetek létezik olyan az android marketről letőlthető program ami 3D-s hatást kelt amikor fényképeket és videót nézünk az SGS2-n? (Van egy kis vitám ezzel kapcsolatban)
Letőltöttük az SPB TV progit de állandóan azt írja ki,hogy nem tud csatlakozni a szerverhez,ellenőrizzük az internet beállítást. Vagy ne is kínlódjunk ezzel,mert nem lesz jó? Nagy adatforgalommal jár? 100Mb-os csomagunk van.MegtorloXp
-
atiapa
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam ezt a [Nex-S] dolgot. Gyári KI3-ra tettem, nekem nagyon bejön. Nagyot gyorsított a gyári rendszeren, a nagyobb dpi-vel pedig sokkal jobban kihasználható a felület, ráadásul jobba is néz ki hogy minden kisebb. Az akkuidő is elég jó, éjszaka 8 óra alatt 4%-ot esett (3g, szinkronizálás) .
-----Ivy-----
-
ERPY
őstag
válasz blt.62 #29663 üzenetére
Nemtudom, hogy a 3D hatás alatt mit értesz. Viszont a SPBTV nekem tökéletes wifivel és mobilnettel is. Hogy mennyi adatforgalmat kreál? Matematika, számold ki. 350kbit-el jön az adat, de átállítható 150kbit-re is, ekkor bár gyengébb a minőség, de nem eszik annyit a havi kvótából.
(Lehet számít, én Vodás vagyok. Lehet más szolgáltatók szűrnek.)
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
srácok!
mi lehet a nyűgje egy Galaxy S II-nek, ha minden tökéletesen működik, épp csak 3G-n böngészni nem lehet vele?
de csak böngészni. Market, YouTube gond nélkül, Speedtest simán lefut, minden faja, de a böngésző nem hoz be semmit. se a gyári, de a Dolphin.WiFin jó.
frissítve lett az új 2.3.5-re, az se segített.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Végre alakul a Miui rom, lassan itt a hivatalos. Kipróbáltam az official beta 1.10.21-et, már megy a rádió és a Bluetooth is, viszont nekem nem működik a videofelvétel és a korábbi full hd-s felvételek visszajátszása. Az előbbi problémára van egy camera.apk, de nekem azzal sem megy. Utóbbi viszont a leírás szerint megy, de nekem mégsem.
Valaki próbálta már az új miui-t? Másnál is jelentkezik ez a két probléma?
-
Gergőkee
aktív tag
válasz Zsolaf #29662 üzenetére
Nekem most 10 nap uptime után nyomott egy rebootot, amikor elindítottam a dolphin browser hd-t.
Előtte összesen 1 rebootom volt, akkor a pure news widget beépített browserének használata közben indult újra. (A teló 3 hetes)
Mit tehetünk? Várunk a kieses 2.3.5 re, vagy feltesszük odinnal...
Ps.: nekem mindkétszer 3gnél produkálta.
Ps2.: ez a heti, kétheti 1 reboot nálan nem veri ki még a biztosítékot.
Többiek, nektek volt már olyan reboot, ami akaratotokon kívül következett be?
-
Rotate
veterán
jó lesz, ha ezt is megveszem, és rebootolgatni fog... ez volt az egyik oka, hogy visszakértem a pénzt az Optimus 2x-nek...
-
trobi28
addikt
válasz Rotate #29674 üzenetére
Nekem mèg sohasem indult újra magàtol,teljesen megbizhato ezért is szeretem nagyon.Gyári 2.3.4 és csak root van rajta.
Ezèrt is nem romolgatok,időm sincs rà meg nekem a legfontosabb a stabilitàs.
Nèha azon csodàlkozom hogy kibirja ez a vas ezt a sok rom cserèt ès hasonlokat.Persze ez az èn magàn vèlemènyem,mindenki azt csinàl a kèszülèkèvel amit akar.
Azon azèrt jokat mosolygok amikor jönnek a "siràsok" a 20-dik rom csere utàn.Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
KaoszTom
aktív tag
-
sanyikk
tag
Valamilyen backup programot tudtok ajánlani? Nekem a Titanium és Mybackup is megáll mentés közben és a telefon újraindul. Tehát a mentés nem jön össze. Próbáltam már több módon is. Persze lehet, hogy nekem nem jön csak össze.Így lehet PC-s progi is. Csak tudjam lementeni az appokat és beállításokat valahogy.
-
Rotate
veterán
-
R2D20208
addikt
Feladtam...Egy k...szott png, az a kékes zöld sáv. activity_title_bar.9 a neve. Sz...rházi módon viselkedik. Semmi másik roméból nem engedi magát felülírni, nem engedi magát átlátszóvá tenni. Felülirom framework-res-ben, és mindig valami fc-zik. Ennek a png nek minden appban szerepe van. Egyenlőre felhuzott idegileg. Még a Turkbeyt is törlöm bosszuból Egy rohadt sáv. Ehh. Na majd nekiállok. Megcsinálok egy másik romot. Törökország pihen nálam sajna picit
(másik romnál kipróbáltam, felül lehet irni. hümm)
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
Ja amúgy van egy új ROM : [ROM][XXKI4 -2.3.5] HyperDynamic [Jkay 12.1][Fast & Long battery life][24/10/11] Olasz
Picit tesztelem.★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
Lenry
félisten
itt már a gyári is rossz volt, azért lett föltéve a Dolphin, hogy kipróbáljuk egy másikkal is
(#29686) sanyikk totál másról volt szó, ha figyelnéd, hogy mire válaszolt...
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
sippet
senior tag
válasz KaoszTom #29671 üzenetére
én hétvégén azzal toltam, de nagy bánatomra vissza kellett tennem a dlev rom mentésemet, mert sajnos még mindig vannak komoly problémák, legalábbis nálam. az egyik, hogy előjött az xda-n és más fórumokban csak "no service bug", illetve "airplane bug" néven ismert hiba, vagyis hogy a telefon bizonyos időközönként eldobja a gsm hálózatot, és csak reboottal lehet feléleszteni. ez nagyon gáz, és teljesen megbízhatatlanná teszi a használatot. ahogy utánanéztem, nem mindenkinél jelentkezik ez a probléma, nálam viszont sajnos igen. így jártam.
a másik pont a kamerával kapcsolatos. fotózáshoz a miui kamera még egész jól használható (bár 1. közel sem annyira fasza, mint a samsung romokban 2. utálom, hogy az iphone kezelőfelületét koppintja), videózásnál viszont mind a miui kamerával, mind az aosp kamerával ilyen félig bezoomolt állapotban lehet csak felvenni, emiatt kvázi használhatatlan.
ami pozitív: 1. a bluetooth a2dp valóban működik 2. siyah kernel 2.0-val is szépen üzemelt 3. meg hát az egész felület meg minden tényleg nagyon királyul néz ki, és elképesztően gyors.
összességében azonban mindennapi használatra (legalábbis egyelőre) nem ajánlanám.
[ Szerkesztve ]
-
Lsilent
tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, (láttam, hogy már kérdezték, de válasz nem volt.) Szeretném a telót rootolni. Hogy ki tudjak dobálni néhány számomra fölösleges cuccot, a folyamatokból. A kérdés, gyári KI4-hez, KI4-es tar dukál? Valós e az, hogy ha rootlom, valahol folyamatosan világitani fog vmi sárga 3szög, benne 1 felkiáltó jellel, amit nem lehet eltüntetni?
Ha vki tudná linkelni a gyári KI4-ez a roothoz szügséges fájlt, megköszönném.
A gyors és lényegretörő kommunikációt szeretem. Ne raboljuk egymás idejét!!! Ha pedig kérdeznek az a minimum, hogy válaszolj. Köszönöm.
-
Rotate
veterán
válasz F-ECT$ #29694 üzenetére
félreértesz szerintem nekem annyi minimális elvárásom van csak, hogy ne legyen a telefon egy hibahalmaz mondjuk ilyen havi kéthavi egy random reboot belefér, csak rendszert nem akarok belőle azért is esett az S2 mellett a választásom, mert van itt pár ismerős aki szintén O2x-ről menekült S2-re, és azt mondták a 2 telefon ég és föld stabilitásban és sebességben egyaránt ne legyen tökéletes, de azért ne is a hibáiról legyen híres, vagy ha stabilabb mint az O2x, az nekem már bőven elég kb ennyi
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz Rotate #29697 üzenetére
Nekem csak gyári rom volt eddig fenn, nem akarok hetente romolni újra belakni stb. Nekem egy fagyás sem volt eddig. KOPP KOPP!!!!
Lsilent A héten raktam fel speedmod kernelt. Van egy felkiáltójel bootnál és ennyi.
Gyakorlott rommer (voltam) SGS1-en mindent kipróbáltam. Viszont az SII gyári romokkal rohadt stabil. Nekem nincs is kedvem darabokká romolni ezt a telót, ha különösebben nincs értelme. Nekem eddig ez a véleményem.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
gyl66
tag
válasz Rotate #29697 üzenetére
Én is O2X-ről váltottam. Nekem ugyan az is stabil volt, és a legtöbb hiba nem jelentkezett. Viszont ennél a készüléknél még nem igazán tapasztaltam hibát A ROM-ok stabilak. Van néhány extra alkalmazás ami esetlegesen tud hülyeségeket csinálni, de ezek igen ritkák. Csak javasolni tudom...
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest