Hirdetés
Aktív témák
-
happy555
aktív tag
Sziasztok!
Ezt már az sgs2-ről írom :-) csak az a baj, hogy valamiért nem látom a szöveget írás közben ...
Ez miért lehet?Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
DjBlero
őstag
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #10749 üzenetére
Én nem érzem, h lassú lenne a telefon és az a 400-500-as különbség tényleg olyan durva?
Jó persze dancsurinál extrémek a számok...
Lehet én is ráflesselek arra cognition S2-re, arra nincs vmi kék téma?(#10757) ForRedGlory: reméljük a legjobbakat Milyen romod van fent? Lassan már az is számít
Tényleg! Milyen az akku cognationS2 rommal?
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Számomra az elfogadhatatlan, hogy a 'tuningolt' rendszer gyengébben teljesítsen, mint a gyári. Csak ne lennék annyira villámpárti...
És nem a 400-500 pont mínusz miatt, hanem folyamatosan az az érzésem, hogy finoman akad-laggol. Alig észrevehetően, de csinálja.
Ma dühömben újraraktam a nulláról, semmit sem tettem vissza a régi mentésekből.
Ugyanolyan. Akkor kértelek meg benneteket a bench futtatásra. A szűz rendszerem lassabb, mint a gyári. No comment.[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #10760 üzenetére
Végül is jogos! Reméljük javítja, sőt biztos, hiszen az előzőnél is az 1.5-re forrott ki...
Nem próbálod ki ezt a cognationt?
Én nagyon gondolkodom rajta, bár egyenlőre ragaszkodom a lite-hoz, sajnos cognation-hőz nem lesz csicsamicsa téma, most láttam, h írta...
Viszont blue lite-ba visszatette a túlhúzás effektet
Az mondjuk tényleg szívás, h szűzre raktad és lassabb, legalább ebből látom, h mindegy nekem a full wipe ezek szerint..Csak egy sima lite 2.0-át tettél vissza vagy egyből toltad fel 2.1-re?
Írják a topicjában, h szar az akkuidő, sőt többen visszatették az 1.5-öt[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv.
Töltés közben,szerintem újraindul,majd kéri a pincodot.
Mitől lehet ez a jelenség? -
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #10762 üzenetére
Nah mesélj már, h milyen!!!!
-
snoopy
aktív tag
Kíváncsiságból nyomtam én is most már egy cf benchet. Nálam gyári kg1 van.
Hozzá tartozik hogy 3. menetbe jött ki ennyi. Első kettőben 11-et sem érte el, de nem változtattam semmin. -
veterán
Miért indul töltés közben a telefon?
-
Sógi
addikt
Srácok még sosem volt full wipe-om romcserénél, ezért erősítsetek meg az eddigi figyelmes olvasásaim alapján a következőkre jutottam!
1. titaniummal full back up + kiolvaszt minden
2. cognition leszed, memkarira felpakol
3. védett adataimnál gyári adatok visszaállítása, itt be van pipálva az adatok biztonsági mentése + aut visszaállítása
4. recoveryben wipe cash partition + wipe data/factory reset
4,5. Ha 3+1 fájlosat teszek fel odinnal, akkor itt jön dm mód és odin flesh re partitionnal
5. install zip from sd card - browse from zip on sd card - cognition zip kiválasz és yes
6. ha bekapcsolom a telót menni fog az automatikus visszaállítás + titanium felpakolása után restore back up és kész is?Most én vagyok a láma kérdezgető
(#10768) snoopy: Ez nagyon érdekes, h gyári KG1 is ennyit tud...Itt csak dancsurié volt kiemelkedő...
(#10769) gyuri2008: Történt vmi időközben? Frissítettél romot? Mi van fent?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz gyuri2008 #10772 üzenetére
akkor ott valami gond van! első körben ellenőrizd az akkumulátort, hogy megfelelően a helyén legyen! második körben egy teljes reset, hogy adott firmware verzió szoftveres hibája kizárható legyen! harmadik körben firmware frissítése/újrahúzása! amennyiben semmi sem segít, úgy hardveres hiba lesz...
mondjuk szerintem csak szoftveres bibi lesz, ami egyszerűen orvosolható!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dancsuri
veterán
na hol tartasz mester ur?
kissé zavaros a kérdésed
Mentésnek akkor van értelme ha nagyon sok progid van telepítve (én sose teszem)
lemented ami fontos
felmásolod a Cognition_S2-112.zip -et
kikapcsolsz recovery módba, ott csinálsz egy wipe data/factory reset-et
nem kell ujraindítani csak visszalépni.
install zip from sd card, utána
choose zip from sdcard
kiválasztod
ujraindítod
használod[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
norbert999
aktív tag
válasz gyuri2008 #10775 üzenetére
A régi kártya is lehet ludas.
Pl: A Telenor szó nélkül kicseréli a 2 évnél régebbi kártyákat(valóban).
A T-Mobile szó nélkül kicserélte 2008-as kártyámat.
Ez nem véletlen.Egy másik telefonomnál hivatkoztak előszeretettel arra, hogy a "régi" SIM is lehet a ludas. Ezért cseréltettem.
(Nem az volt.) -
Sógi
addikt
válasz dancsuri #10777 üzenetére
Sehol nem tartok még Vártam, h vki írjon pár jó szót + gondolkodom itt, h gyaluljak és rakjam fel újra azt a sok szart meg állítsam is be, tehát igen, sok appom van telepítve
Max te vagy mester Én csak a jó úton haladok afelé, legalábbis remélem
Akkor a beállításoknál sem kell a gyári adatok visszaállítása? Jah igen, mehet külső sd-re is a cogni zip, ugye? Freemailos email klienst is be tudom majd állítani? Gondolom magyar nyelv van...
Kösz, h épp itt vagyMost szalad külső sd-re a cuccos
[ Szerkesztve ]
-
CrawLinG
tag
Segitseget szeretnek kerni.hivas közben van hivàs tartàs funkcio mellet van egy hullamos vonal ami àtvan huzva eddig nemvolt ott csak tegnap haverom megcsinalta 2.3.4 villian romot de elèggè lagolt igy megkertem rakja vissza a règit. kf2 asszem. azotapi picit fura idegesito dolgok vannak. enyhèbben rezeg a telefon ha nyomom a vissza gombot stb pedig rendesen max rezgesre van allitva;S köszi a helpet elore is
-
Sógi
addikt
válasz dancsuri #10780 üzenetére
Nah már fut is az install, nem szarozok itt tovább, ki kell próbáljak más romot is már, be vagyok fásulva a lite-ra
De egy pecs vagyok, elfelejtettem factory resetet nyomni Akkor most nyomjak és újra install zip, na ennyit a mesterségről, kellett volna az a kávé[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz dancsuri #10780 üzenetére
Nekem fent van, de mintha a leírásban szerepelne cwm... és én nem találom benne.
Létezik, hogy külön kell marketből leszednem ?
És még egy kérdés : feltettem az sd kártyára a set cpu-t. Hogyan kell majd cwm-el feltenni ?
Flash kernelre és flash updatere emléxem cwm-en belül, de progit hogy kell vele installálni ?Ez az Sógi nyomjad, majd csak lesz belőle valami...., egyébként első érzere bazi gyors (legalábbis a lite 2.1 után).
Új market felület, és mintha a video lejátszó is más lenne, de nemtudtam még rendesen megnézni, mert most tölti le a régi appokat a marketről (ez legalább műxik benne).[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #10785 üzenetére
Ha hosszan nyomod a bekapcs gombot nincs recovery? Az nem lehet...
Nah felkúszott, ez iszonyat gyors volt, kb 1 perc alatt feltette Eddig minden ok a rommal futtatok egy cf benchet!
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Cwm nálam clockworkmodot jelent...az benne volt a liteba az tuti. Jó kis progi én szeretem. Szerintem elbeszélünk egymás mellett... Illetve te tudsz valamit, amit én még nem...
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz xtremetuning #10785 üzenetére
a setCPU nem egy .apk kiterjesztésü?
mert simán telepíteni kell
a másik kérdlsedre Sogi válaszolt
Kikapcs gomb hosszan nyomva jön elő a bővitett menűköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
válasz xtremetuning #10789 üzenetére
nem beszéltek el egymás mellet mert a CWM az egy Program is és bekapcsolás elött is elérhető a 3 gombos teknikával (funkciójuk hasonló)
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
xtremetuning
addikt
válasz dancsuri #10790 üzenetére
Ok, köszi. Igen, most, hogy kicsomagoltam .apk lett belőle...
Akkor tesztelek...Szerk. : ahhha, akkor mégsem vagyok teljesen hülye...
Nektek is ilyen lassan (egyesével) rakja vissza az appokat ?
Mire minden visszajön, kihullik a hajam.[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
Aki K-9 mailt használ, nem veszi észre, hogy néha írja hogy van leveled a mappában, de ha belelépsz, akkor üres. Visszalépsz mappanézetbe és ott van hogy 1 db. Ha megnézem a foldereket (inbox, send, out, trash) mind üres. Az inbox előtt ott egy 1-es, de ha beleépek üres. Ilyenkor jött levelem, vagy csak a program hülyéskedik? Nem először fordul elő, kicsit idegesít. Pedig egy jó kliens lenne...
-
Sógi
addikt
válasz dancsuri #10795 üzenetére
Jah, nem húztam fel, neked is kb ennyi alapon (mármint amit lefuttattam előbb?
De durva, mert most meg szétesik a lezárási effekt, kockásodik...
A kernelje gondolom KG1, ugye? Mert nem egyértelmű a telefon adatoknál...(#10794) RedCat: Én a K9-et használtam, de még nem raktam vissza, majd meglesem, ha pedig nem akkor holnap dobj egy püt vagy ide is jöhet..
[ Szerkesztve ]
-
Csabi42
tag
Mit gondoltok? KG1 rommal elvihetem szervizbe a Telenoros készülékem? Szólnak vajon?
Azaz ugorhat a gari?[ Szerkesztve ]
"Ne feledd, hogy van, amikor a csend a legjobb válasz!"
Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmgyűjtés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest