Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszoke
senior tag
válasz
bollokcs80 #30 üzenetére
Te is? Én idén nyáron vettem ugyanilyet, mert a Xiaomi szaraiból elegem lett, viszont nem akartam 550k-t elszórni egy S23-ra, így be kellett érnem ezzel. Nekem úgy 2GB memória van szabadon a telón.
-
DS39
nagyúr
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Hogy ne lője ki a háttérben az alkalmazásokat. Arra lehet jó, persze ehhez kell az is, hogy jól legyen megírva memóriakezelés.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
A telok (de igaz ez a PC-kre is) teljesítményét szépen visszalehet fogni kevés rammal. Vagyis amikor szépen egymásután rakod fel az updateket és egyszer csak kevés lesz. Évek óta ez megy. A soc-ok manapság sokáig elegek, de egy egyre terebélyesedő rendszer rákényszeríti a usert a váltásra. Nem véletlen az iPhonek esetén sem a szűkös ram.
-
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Itt van értelme, mert bírja a hardver. De egy Motorola Moto G84-nél mi értelme van? Mire használná, addigra a hardver többi eleme régen elfogyott.
-
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
A telefon ram-ja a számítógépekkel ellentétben nem bővíthető. Egy felső/csúcs kategóriás telefont ma már 4-6 évig használnak, 2-5 teljes rendszer upgradet kapnak, az alkalmazások folyamatosan növekednek. Ami ram ma bőven elég , az 3-5 év múlva már akár a kompromisszumos működés okozója is lehet, főleg egy olyan telefonnál ahol dex is van.
Én pl. a dexet hetente akár több alkalommal is használom, néha teljesen más fut a dex-en tévén mint ugyanakkor a telefonon a kezemben. Pl. dex+tv-n táblázatkezelő, közben a telefonon email-t olvasok, és bluetooth hangszórón szól a telefonról a webrádió. És közben érzem, hogy a 8 giga nem mindenre elég mert nem olyan zökkenőmentes a működése a telefonnak (persze ez már nem hétköznapi átlagfelhasználás, de S-es Samsungot nem is hétköznapi semmire vesz az ember). És akkor a sokgigás játékokról még nem is beszéltem, mert én nem játszom. De ebben szerintem én vagyok a ritka kivétel, szóval még vegyük ide a memóriazabáló játékokat is. -
Ricardo
titán
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Idézet a hírből.
"akik még emlékeznek, hogy a DeX asztali nézet esetében is hasznos 12 GB RAM "
Tehát nem árt ha van.
-
elfelejtette
veterán
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Leginkább az optimalizálás hiányának a kompenzálására...
-
klaya86
senior tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
A doboz oldalán jobban mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legendás toll a helyén marad, akárcsak az alacsony memóriakonfiguráció.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest