Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Borge

csendes tag

válasz emre #6949 üzenetére

Ugye most direkt szivatsz? Emiatt a (trader_for_ol2.2_arsenal.zip) kiegészítő miatt sír a szám már harmadik napja. :O
    De vizsgáljuk meg kicsit jobban, mit is takar ez. Valami olyasmit jelent, hogy "trader" az "OL2.2 +Arsenal"-hoz. Tehát van akkor az OL2.2 amit sikeresen feltelepítünk az alap Soc-ra. Utána hozzáadjuk az "Arsenal" kiegészitőt (Van egyáltalán külön ilyen???) majd mindezekre ezt a "trader" nevű kiválóságot? Én így értelmeztem, de ha tévednék javíts ki nyugodtan, engem meg lehet győzni.
    Én az OL2.2-höz csak ezt a trader-t adtam hozzá. Arsenal-t hiába kerestem. Még egyszer kérdem: van ilyen?
    Végül is mindegy, innen már nem kezdem újra. Az X16-ban találtam egy FT200-at és két beril páncélt is. Onnan visszajövet a tudósoktól pedig be tudtam szerezni egy exoskeletont és egy ökológusoknak szánt védőruhát, amit Kruglov is hord, az még a Seva-nál is jobb. Tulajdonképpen csak a katonai páncél hiányzik (de az nagyon), bár azt is lehet találni Pripjaty-ban.
    Engem az egész játék alatt folyamatosan desktopra tesz, de sűrűn mentek, úgyhogy ez inkább csak bosszantó. Érdekes egyébként, hogy az alap OL2.2 mentes az ilyesmitől (a mozulatlan csaposoktól is :D )
    1.0005-ig peccseltem, de ahogy mondtam, innen már nem kezdem újra.

Új hozzászólás Aktív témák