Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laris2
    senior tag

Szia, hát , az én fordításaimat nagyjából ismered. Pár el is veszett már belőlük. Viszont van egy új fordításom, de ez harcore, és nem is ajánlom. Ajáték S.T.A.L.K.E.R.: Prosectors Project 1.7 Azért a szokásos könnyítésen kívül, a páncél tartósságát alaposan megnöveltem, így az anomáliák csak megforgatni, ill. eldobni tudnak. Igaz pár 100-méterre is, sőt a pályán kívülre. A Fotograf, és az NLC-7 készítőinek munkája. Legjobban az OGSE-re hasonlít. Pár dolgot róla, pl sok új pálya, az erős radari sugárzás megkerülése miatt. (itt tényleg nem vicc a sugárzás) NPC-k rendkívül intelligensek, az új mutánsok durván kellemetlenek. Viszont sok helyen az ellenség ( monolit, zsoldos, bandita ) nélkülözhetetlenül kölcsönösen segít. Érdekesség még, ha a fal mellett megyünk a burer elmegy mellettünk. Pénzt alig lehet szerezni, pedig folyamatosan sokra van szükségünk. Ezt egyszeri csalással oldottam meg a kereskedőknél, az áru értékének átírásával. Kétszer végigvittem, de az alternatív megoldások miatt nem voltam minden pályán. :W :F :)

Új hozzászólás Aktív témák