- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
sagajr78 #3463 üzenetére
Nekem csak a zeneszerzo helyet mutatja a kepen, amit a tudostol vettem fel, mas cumo helyet nem latok rajta (az erdo terkepen), persze attol meg ott lehet valami, csak epp az erdoben nem koricaltam meg, mert nem kellett arra jarnom.
Sajna mint mondtam mar fingom nincs, hogy miket mondott a kamzsas urge, mindent megvettem tole, aztan eladtam neki fegyvereket vagy miket, es vissza is szereztem a penzt amit elkoltottemHabugi szoval jelzi a terkep ? akkor no problemo. A jatek vege utan amugy is vissza kell mentem Sotetvolgybe, mert 3 katonafaszi megbizott valami beazonositott bandita hidegre tetelevel, amit sikeresen teljesitettem, de untam visszamenni hogy leadjam a kuldit, csak Petrenkohoz mentem egyszer vissza, hogy megjavitsa a 3 ruhamat es fegyvereimet, meg eladtam egy rakas kepzodmenyt neki ami nem kellett.
sagajr78 meg kell nezzem, mert gondolom majd meg legalabb 1x vissza kell terjek Petrenkohoz javittatni a vege elott. Amugy tehetnel fel kepet azokrol a kepzodmenyekrol, en is mindjart csinalok 1 kepet a hatizsakomrol.Hmh, most jut eszembe, hogy minden 5 lepesben mentek, az is megvan amikor Petrenkonal vagyok, megyek megnezem azt a Droughboy-t vagy mit...
-
Habugi
addikt
válasz
sagajr78 #3463 üzenetére
Állati jó részletességgel adod az infókat!!
Az utóbbi két napban sajnos nem volt túl sok időm játszani, de a tanácsod szerint visszatértem Yantarba, felvettem a Forstbe szóló küldetést, tegnap ott léptem ki hogy éppencsak betettem a lábam.
Külön frankó, hogy az általad említett itteni stash információt korábban magam is megvettem a Bárban az infóval kereskedő ferengitől, jelzi is a térkép.
Láthatatlan térkép? Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- SörcsaPH!
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest