Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Antonius1978

addikt

válasz sagajr78 #3463 üzenetére

Nekem csak a zeneszerzo helyet mutatja a kepen, amit a tudostol vettem fel, mas cumo helyet nem latok rajta (az erdo terkepen), persze attol meg ott lehet valami, csak epp az erdoben nem koricaltam meg, mert nem kellett arra jarnom.
    Sajna mint mondtam mar fingom nincs, hogy miket mondott a kamzsas urge, mindent megvettem tole, aztan eladtam neki fegyvereket vagy miket, es vissza is szereztem a penzt amit elkoltottem :DD

Habugi szoval jelzi a terkep ? akkor no problemo. A jatek vege utan amugy is vissza kell mentem Sotetvolgybe, mert 3 katonafaszi megbizott valami beazonositott bandita hidegre tetelevel, amit sikeresen teljesitettem, de untam visszamenni hogy leadjam a kuldit, csak Petrenkohoz mentem egyszer vissza, hogy megjavitsa a 3 ruhamat es fegyvereimet, meg eladtam egy rakas kepzodmenyt neki ami nem kellett.

sagajr78 meg kell nezzem, mert gondolom majd meg legalabb 1x vissza kell terjek Petrenkohoz javittatni a vege elott. Amugy tehetnel fel kepet azokrol a kepzodmenyekrol, en is mindjart csinalok 1 kepet a hatizsakomrol.Hmh, most jut eszembe, hogy minden 5 lepesben mentek, az is megvan amikor Petrenkonal vagyok, megyek megnezem azt a Droughboy-t vagy mit... :C

• Habugi

addikt

válasz sagajr78 #3463 üzenetére

Állati jó részletességgel adod az infókat!! :R

Az utóbbi két napban sajnos nem volt túl sok időm játszani, de a tanácsod szerint visszatértem Yantarba, felvettem a Forstbe szóló küldetést, tegnap ott léptem ki hogy éppencsak betettem a lábam.

Külön frankó, hogy az általad említett itteni stash információt korábban magam is megvettem a Bárban az infóval kereskedő ferengitől, jelzi is a térkép. :C

Láthatatlan térkép? Kösz! :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés