- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
Antonius1978 #3160 üzenetére
50 kiló?
Én 900 kilóval mászkálok, hogy ne kelljen már 3-4 puskánként 5 pályán áthordani az eladó cuccot a jól fizető kereskedőknek.
A mezei sztalkerok, úgy vettem észre, elég olcsón vesznek mindent, ezért velük ha nem muszáj, nem boltolok.
-
tatararpad
őstag
válasz
Kicsit én is örülök hogy nem ilyen lett a végleges stalker, legalábbis jelenlegi formájában, de vérfrissítésnek megteszi mindenképpen. A járművek ugyanúgy értelmetlenek, amellett hogy a viselkedésük is teljesen gagyi, amolyan repülő szőnyeg érzés, ctrl c ctrl v a build 1935-ből, a fegyverek is még mindig az arcomba dobálják a hüvelyeket, az AI síkhülye, az upgrade rendszer is túl szigorú, szerintem nagyon felemás lett így istentudja hány év után is :S
-
BorgBoss
tag
válasz
Igen, majd csak megoldják Dezowave ügyes csapat
Ha már nem tudunk sokat cipelni, legalább a ládák maradtak volna meg a szokásos helyen, hogy oda tudjuk gyűjteni. Még az is lehet, hogy ez egy jó alap (keret) arra, hogy Reloaded és Complete modok készítői lássanak fantáziát a díszítésre, hisz nekik jóformán minden elem megvan, csak össze kedd dobni, persze nem kis munkával. Na persze, ha kompatibilisek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Air 256GB Space Black Bontatlan, aktíválatlan!
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Xiaomi 13 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest