- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
torma1981 #2655 üzenetére
akkor nálam nem jó valami, már feltelepíteni se tudom, mert a játék mappájába csak két fájlt telepít
csinálna valaki egy képet a kibontott telepítő mappáról? nálam így néz ki, 4 fájlt át kellett másolnom a 3rdparties mappába, de továbbra sem bírom feltelepíteni
win7-es gépre nem próbáltam még, de ha neked jó 8.1-en, akkor nem az oprendszerrel van gondja, próbáltam a telepítő által megadott mappába is (c:\program files,stb tudom, hogy az nem javasolt) meg másik partícióra is, de nem jó...
(#2659) Baltoafarkas: "a snorkok is belemennek az elektromosba."
igen, a cementgyárnál a snorrkokat bele lehet csalogatni, amikor a vadász adja az 'írtsd ki a snorrkokat' küldit, nem is kell lövöldözni rájuk.
ja, az másik modban volt, az AMK-ban ott asszem nincs is elektromos anomália
-
törölt tag
válasz
torma1981 #2655 üzenetére
Gondolom itt is megmaradt az a funkció, hogy ha energiaitalt iszol akkor tovább bírod. Vagy keress képződményt.
De az alapjátékban az actor.ltx fájlban a
sprint_k = 0;150;185;180;200;
részt ha megkeresed és egy 0-át írsz az elejére akkor végtelen lesz a futás. Nem tudom itt működik-e. Vagy pedig ha nem akkor vannak trainer progik is amiben végteleníteni lehet. Ha épp nem fagyasztja szarrá a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest