Hirdetés
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz
robogo81
üzenetére
Tárgytalan,már megvan.
Azon csodálkozom(még mindig),hogy az alapjátékhoz képest a ruhák milyen gyengék,a fegyverekben a sebzés majd egyforma,a különbség csak a pontosság meg a sebességben van(általában).Az SOC-ban az AK milyen gyenge volt a tündérhez ,vagy a fn2000-hez képest,itt meg csak a tűzgyorsaság,meg a pontosság,persze az ellenfélnél ez a különbség eltűnik hamar. -
rétisün
veterán
válasz
robogo81
üzenetére
ha jól emlékszem (minden hsz-em így kezdődik?
) a clear sky csapatban, akik veled mentek limanszkba, van "fegyvermester" aki javítani is tud.(#4378) Honzi: én ilyenben mentem (na jó, legutóbb a SoC-ban, de úgy látom itt is van, csak nem tudom milyen néven) :
az exo-ban nem lehet futni, ebben lehet, és ugyanolyan védettséget ad (legalábbis a SoC-ban így volt
) -
rétisün
veterán
válasz
robogo81
üzenetére
ha jól emlékszem, a ruha állapotával arányosan csökken az általa adott védettség is, hiába mutatja a golyóállóságot 60%-nak. érdemes kijavíttatni, fejlesztgetni, bár a fejlesztésnél oda kell figyelni, mert vannak egymást kizáró fejlesztések is (vagy ez már a pripjatyban van így?
)(#4374) SUNIHungary: ilyen bugról még nem is hallottam (eddig) patchek fenn vannak?
Új hozzászólás Aktív témák

- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- Death Stranding Director s Cut
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) a clear sky csapatban, akik veled mentek limanszkba, van "fegyvermester" aki javítani is tud.
)
)