- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Na el is felejtettem mondani hogy van 1-2 dolog amit megfejtettem lehet hogy nem újdonság akit érdekel az zúzhatja.
Ingyen utazás Zaton, jupiter és pripyat között oda-vissza!
http://rapidshare.com/files/2614905226/Free%20travel.rar
Most már a rossz állapotú fegyver is eladó:
http://rapidshare.com/files/2846614011/Rossz%20fegyver%20elad%C3%A1s.rarAnnyi hogy az utazásnál kiírja a dellát de nem vesz el semmit utána. Sajnos nem találtam ahol ezt le lenne írva azok a lóvés szövegek. Lényeg nem kell semmit perkálni. Ezek súlyos hibák voltak kénytelen voltam ezeket módosítani hogy normális élvezhető legyen a játék. MIVEL EZ NEM MOD, FUT MÁSSAL IS! EREDETI FILE-KAT írtam át és semmi több, ezt érdemes figyelembe venni!
-
Dark Wander
tag
Stalker78: Már rájöttem yoda gyenge pontjára. Egyenesen neki kell rontani késsel az egyből kinyírja.
Többi mutás meg a shotgun elintézi azzal nincs is baj. -
Dark Wander
tag
Antonius1978: Nincs semmilyen mód fent. De megoldottam. Egyszerűen berohantam és elvettem a dokumentumot és néhány cuccot ami az asztalon volt. Meg amúgy sem éri meg mindig harcolni a mutánsokkal mert semmi haszon nincs belőlük. Épp olvastam valahol hogy x8-as laborba bug van a yoda mesterek halhatatlanok, szinte nem is lehet megölni csak ha felteszek path-et de minek mikor őket nem kell kinyírni csak a dokumentum kell.
-
Dark Wander
tag
X8-as laborban 2 "yoda mestert" hogy lehet kinyírni? Mert már 80 shotgun lőszert lőttem bele de nem döglenek meg.
-
Dark Wander
tag
dodopek: Nem jól értetted, tehát én kérdezem hogy van-e ilyen mód ? Ha találtam volna egyből megosztottam volna veletek és akkor NEM TETTEM VOLNA FÖL A KÉRDÉST?!?!
Mit nem lehet ezen érteni...?
-
Dark Wander
tag
hubai1979: Komoly airsoft meccs lesz, majd 1re én is elmegyek majd.
(Többinek) Tudtok valami módot hogy lehet a kereskedést "feljavítani"? Gondolok arra hogy rossz fegyvereket is el lehessen adni még ha csak 10-20 ru kapnék is érte de nekem megérné. Trainer meg nem érdekel mert a csalásban semmi kihívás nincs benne, az meg nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Windows Insider Program
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Elektromos autók - motorok
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest