Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
A veles detektor megvan, egyszer csak megjelent Bagolynál.
De most már van egy harmadik dokumentum is nálam a dokitól amibe titkos anyagok vannak és nem tudom kirakni sehova és nem veszi át senki. A bárkánál lévő palihoz ha odamegyek csak annyit mond viszlát...
Pripyat kellene már átmenni, de oda nem fogok, megnézem az alföldet mint új pályát, mert pár éve mikor játszottam annyira akadozott meg folyamatosan zsoldosokat rakott mögém, hogy hanyagoltam. Bár szerintem ez most is változatlan lesz, mert nem adtak ki hozzá javítást azóta se csak most van 300k rubelem, talán tudok venni valami jó ruhát. Aztán ha meguntam akkor megyek is át a Lost Alphára.
Utána meg majd a CoC-ot próbálnám ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Robotporszívók
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
shield