- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
rétisün #29384 üzenetére
Igen ez a COC a lehető legrosszabb játékstílus, amikor azzal akarják a játékost lekötni, hogy hatalmasakat gyalogoljon mondhatni a nulláért. A súlylimit a padló, még a saját cuccaidra sem elég, de a távolságok hatalmasak. Fegyvereket nem lehet eladni, nincs pénz, de a javítások és fejlesztések irtó drágák. Nem találtam javítókészletet, egyet se sehol, holott már 3 mérnök is kéri, méghozzá először egy alap eszközt, majd a profikat is. Már 3 alap javítókészletre volna szükségem, de sehol egyet se találtam az egész játékban. Egyetlen artit kaptam Yantarban a domb tetején az anomáliában, de azért is meghaltam vagy 3x mert egyszerűen nincs kellő ruhám. Aztán mérgemben spawnoltam egy exot, de nem ér egy kutyafülét, mert 2 elektromos sokk a padlóra tette, pénzem meg nincs javítani, és egy életbe telne felfejleszteni annyira, hogy legalább futni tudjak benne, ha egyáltalán lehetséges, mivel oda már készletek szükségesek, ami ugye nincs. Az elit detektor egyáltalán nem is működik, meg se nyikkan. Értem értem villanymotor, de mi hajtja
. Nem szabadott volna erre a modra kijelenteni, hogy "játszható". Dolgoznak még ilyen add-on csomagokon, de azok inkább csak a látványon javítanak és semmit nem tesznek a játékmenethez sajnos. Pedig ideje lenne valami játszhatót is az asztalra tenni ekkora cécó után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest