Hirdetés
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Nem, 1724, bocs, elírtam az Olvass-el.txt-ben (persze utána lehetne nézni a neten Kant születési évének a segítség olvasgatása helyett).
És azt hiszem, nekem is azért nem nyílt ki másodszorra, mert rossz kóddal próbálkoztam (1721). Javítom a leírást...
Ha megoldod Maliknak (Szabadság) mindkét feladatát, beszélhetsz vele arról, hogy haver, eddig mindent megcsináltam, nem tudsz kisegíteni valamivel? És elmondja, hogy egy osztaguk látott valami furcsa jelenetet és útbaigazít. Egy kazettához vezet a nyom, amiben labor doksik vannak. Ez be tud fuccsolni, ha hamarabb lövöd le az üregben a sznorkokat, minthogy megtudnád ezt az infót.
Ja, Malikéknak van egy szerszámosládában némi pénze, de ha észrevesznek, mikor elveszed (és észrevesznek akkor is, ha nincs senki a szobában), akkor kénytelen leszel kiirtani a Szabadság kontingenst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield