- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
shield #16654 üzenetére
Amugy ez milyen mod egyaltalan ?
A fegyver leirasat nem tudom leforditani, mivel olyan szavak vannak, ami lehet hogy katonai nyelvezet, es nincs a szotarban ilyesmi.Azert elnagyolva megis leirom, hogy mit ertettem/forditottam le.A compact szo tomottet (is) jelent, egyszoval akkor legyen kismeretu.
Compact and lightweight Ingram M10 is built on the scheme, when the part of its shutter runs over the barrel.
---> Kismeretu es konnyu Ingram M10 (a) semara epult, ahol a zardugattyu, tolozar stb (talan errol lehet szo) egy resze a cso folott van/fut.
The shutter is free, its mirror with drummer are shifted at the rear. Shooting is conducted with opened shutter.
---> A zardugattyu szabad, a tukre a dobbal hatul mozdul el.A lovest a nyitott zardugattyu/tolorud vezerli.
USM provides conducting of single and automatic fire, the switch of the modes is located on the left side of the weapon.
---> USM ez vajon mi ? Az USM egyes es automata tuzelest biztosit, a tuzelesi mod kapcsoloja a fegyver bal oldalan helyezkedik el.
Cocking handle is located above the receiver, what allows you to use it with either hand.
---> A kakast/utoszeget kezelo valami a fogado ? (itt arrol a ketyererol lehet szo, ami beereszti a toltenyt a tarbol, lenyegeben lehet hogy ez lenne a zardugattyu) folott van, ami azt eredmenyezi, hogy barmelyik kezeddel tudod hasznalni.
Azaz magyaran mind a jobb, mind a bal kezeddel kepes vagy felhuzni/betolteni a fegyvert, nem szamit.
When shooting the handle moves with the shutter.
---> Amikor losz, ez a kezelo valami egyutt mozog a zardugattyuval, tolozarral, toloruddal stb.Na szerintem ebbol nem allitasz ossze egy epkezlab leirast. Inkabb a Wiki-n nezd meg hogy mit irnak az adott fegyverrol, es tedd be azt. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest