- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Én is igazat adok neki mert szerintem sem lehet, csak mégis megtanultam miközben próbálgattam a PS3 demókat
Az a titka, hogy a jobb kar mozgását minimalizálni kell, be kell integrálni az irányítást a célzásba és az érzékenységet be kell lőni. Ez olyan kb. mint a fütyülés, hogy aki még nem tud annak hiába mutatja az ember, egyszer csak leesik. Persze sosem lesz egér/bill szintű nanoszekundumos pixelvadászat, de azt kell mondjam pont emiatt élethűbb volt például a BF3 demo és pörgött is ezerrel a játékmenet. Egyébként a Stalker simán játszható lenne konzolon. Mondjuk egy rohadt trackball szinte tökéletesen megoldana mindent a jobb analóg kar helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest