- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
szuper-t #5196 üzenetére
Jaja, csak a honlap meg az ütemező megy (most épp): szerver státusz.
Jobbulást, én is remélem semmi komoly!
-
Geller72
veterán
A szerver ismét összefosta magát.
. Upload nem megy. Lefele ok..még..
-
kingabo
őstag
válasz
Dr_Syrex #5191 üzenetére
Egy próbát szerintem megérhet: WakeupOnStandBy
-
Dr_Syrex
senior tag
Azt be lehet állítani a programban, hogy az alvó notebook-ot éjfélkor felébreszti és pl. reggel
9-ig futtatja a rozit? -
Geller72
veterán
Megjöttek a kreditek?
. (Kiiktattam a hidden funkciót.
)
-
kingabo
őstag
válasz
Geller72 #5186 üzenetére
Félre értettél! Teljesen jogosnak tartom, hogy fel vagy háborodva.(én emiatt is hagytam abba a rozizást) Az előbbi hsz-em a roziról másik projektre való váltáshoz írtam segítségként.
Mellette még wcg-t tolok, aug eleje óta 1 leállás sem volt, a méretek (memória, file, futási idő) sem száll el. Viszont kreditet a többi projekthez hasonlóan akkor ad amikor mindenki lejelentette az ő részét. -
Geller72
veterán
válasz
kingabo #5185 üzenetére
Én az eddigiek alapján pattogok, mert eddig nem így ment. Megcsinálta egy óra alatt, (ennyi van beállítva) lejelentette, és cirka 4 perc múlva közte a volt a granted crediteid közt. Most meg mondom..31 oldal, ami vgy ugrott, vagy napok óta függőben van. Van, ami 5 napja..
.
-
-
Geller72
veterán
válasz
chepavel #5183 üzenetére
Ez igaz lenne több userra is, mert jó néhányan vannak a világon, akik számolnak, de nem Magyar gárdában.
A projectre visszatérve még mindig nem stimmel valami, több napra visszamenőleg az összes WU-m (egy-két kivétellel) pending alatt van, vagy nulla kredites. A pendingesek esetében pedig OVER állapot (???) van feltüntetve.
Jelenleg pending alatt: Pending credit: 12,866.98
Ami bődület. 31 oldal scrollozva.. Valami nagyon, de nagyon nem ok. A gépem csak dolgozik, de egy darab creditet sem kap, már majd 600 ponttal 3000 alá esett. Komolyan gondolkozom a folytatáson..
. (Pontosabban annak befejezésén).
-
chepavel
aktív tag
-
Csiga69
tag
válasz
chepavel #5062 üzenetére
Amúgy pedig, most esett le, hogy Brae szerint időtartamban rekorder vagyok. Sajnos, a magyarban nem, Rétvári Zoltán az csúnyán rövid idő alatt szedett össze 6-7 milliót. De, meg fogom keresni majd, csak, most még nem igazán vagyok képben
A fránya rejtett alany miatt most nem világos, hogy a 6-7 milliót fogod majd megkeresni, vagy engem?
-
Geller72
veterán
Hmm, nem rossz. Kérdés, hogy ezek alapórajeles adatok és "kipörgetett" rendszeradatokat tartalmaznak e minden esetben, valamint hogy több gép átlagát nézik e, vagy sem. Ha optimális feltételeket nézünk, akkor nagyon nem rossz a dolog, mert mondjuk Enigmát nézve 575 vs. 622 az arány egy 920-as i7-el szemben, az i7 javára persze. Ahogy látom, többnyire olyan helyeken használják, ahol a GPU is számol, szóval nem tudom, mennyire real ez az érték. De ha az, akkor jó nagyon, főleg fogyi szempontjából. Tekintve, hogy az AMD komplett gép cinebench alatt eszi meg a max 100W-ot. Jó lenne "rozi alá benézni" vele, mert ugye minden project máshogy számol és a rosetta amúgy is baromira komplexebb. Ahogy olvastam, 2008-ban is már volt GPU számolás béta szinten a rozival, de lassabb volt, mint az akkor CPU-s számolás. Bár, azóta a cpu teljesítmény nem emelkedett annyit, viszont a VGA teljesítmény hatalmasat fejlődött. Arányaiban persze.
-
Geller72
veterán
válasz
kingabo #5178 üzenetére
Azon kívül most is hiába jelenti a csomikat az elszámolások órákat késnek. Szerintem vagy óriási terhelés van a szervereken, vagy direkt be van állítva, hogy (kímélés szempontjából) ne a jelentés utáni 4 percen belül, hanem mondjuk "" óránként összesítsen. Nekem reggel óta 4008 a RAC-om a gépen. Sem az, sem a honlapon lévő nem változott. 8Ami persze teljesen más, mint a kliensben lévő RAC)..
-
Geller72
veterán
válasz
kingabo #5176 üzenetére
Őrült nagyot zuhantunk RAC-ba, épphogy 26k-nál vagyunk. Ha ehhez hozzávesszük, hogy több, mint 3 ezret azóta hozzáraktam én is, és ettől függetlenül előtte még a csapat 31k felett volt, akkor most hiányzik közel 10k RAC.
. Nekem még rengeteg pendingem van, igaz a results-om is két ezer fölöttiről indult úgy, hogy már két napja nem töltök le új csomagokat.
Nincs valakinek a csapatban Liano-s AMD konfigja 75-ös lappal? Kíváncsi lennék, mennyit csinál a 3850-es procival, mert a fogyasztása elég vonzó, max 100W all in. -
ZCoyote
őstag
Ja most néztem meg a Pölö-t.
-
ZCoyote
őstag
A rosetta fiókotokban Nektek látszanak a gépeitek? Meg az eredményeitek?
Nálam semmi pedig egyfolytában megy a gép.
-
C0d3r
addikt
Szerencsére más nagyobb projekteknél jobb az adminok hozzáállása. WCG és Einstein (van PH!-s csapat mindkettőnél) egyaránt megbízhatóak ezen a téren, aktívabbak a fórumon is.
Nem akarok hitet téríteni, csak javasolt alternatívákat hoztam fel, ha mégis valaki váltáson gondolkozik... -
Geller72
veterán
Pölö....meg validate errorokkal..
.
-
kingabo
őstag
válasz
Geller72 #5168 üzenetére
Ezt észre sem vettem. Akkor ezért zuhan ilyen mértékban a rac.
Én ma délután töröltem a projektet, ez nem állapot. Így nem lehet tudományos kutatást végezni. Ráadásul a projekt vezetői is szarnak rá meg ránk, úgy tűnik nekem.
Megnyugodhattok ez volt az utolsó panaszkodó hsz-em! Kitartást!
-
Geller72
veterán
Ez most hogy van? A rakás pending alatt lévő cuccomon kívül tele vagyok nulla granted kredittel.
. Ha ez az, aminek én gondolom, tehát hogy hiába dolgozott a gép, de nem kapok érte semmit, akkor most fejezem be, de örökre.
.
-
Geller72
veterán
Na tessék..
.
-
Geller72
veterán
Jönnek a csomik, de úgy látom, ebből megint gáz lesz..vagy még ma éjszaka, vagy reggelre.
Mértem egy kis fogyit, meg ilyenek. Arra a megállapításra jutottam, hogy nincsenek arányban a plusz frekik/és feszek a többlet értékekkel. Konkrétan plusz 1000 RAC-ért nem érdemes emelnem 1200Mhz-et, mert noha drasztikusan nem növelem a Vcore-t, a fogyi mégis nagyot nő. Most levettem 1.0 volt alá, így még "húzni" is tudtam rajta, és annyira nem kajál, (relatíve, ugye..
) valamint a teljesítménye is jó még. (Alapfesz aatt tudja a 4000-et). A proci még mindig nem pörögte ki magát, az értékek még mindig felfele mennek.
-
kingabo
őstag
Úgy látom súlyos a probléma, már az oldaluk sem jön be...
-
Geller72
veterán
válasz
chepavel #5151 üzenetére
A credit/day része érdekes már napok óta..
.
Azt én is néztem, hogy hatalmasat zuhant a team RAC. 31k felett voltunk, és akkor még én sem voltam sehol. Úgy számolom, hogy legalább 8k hiányzik valahol.
Nálam annyira a java, hogy gyakorlatilag eddig alapon járt a proci, a ramok csak dualban mentek és csak 1066-on.
. A prociban van még 1400Mhz, a ramok mától tri-ben mennek 1600-on. A QPI 2400 helyett 3600 lesz..
. És a 8 helyett benne lesz a 12 giga. A notiban még van 500 RAC és a másik noti nem megy. És van még egy 6420, ha esetleg..
. szuper-t-nek van egy 8 magos skull-ja, és ahogy látom, a 9550, ami most talán, ha fél gőzön megy. A skull-t még nem látom, tehát az még nem számol..
Szal a kérdésedre a válasz: Ja...
-
Geller72
veterán
Uhh, ilyet sem mostanában láttam: "Total queued jobs: 0" Remélem, ez csak a hétfő reggelnek tudható be..
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
..Elég komoly csomagok vannak. A többnyire 5 giga alatti ram fogyasztás most alulról nyaldossa a 7-et OS-el együtt. (8 szálon). Nem ritka a 800MB/WU-s terhelés.
-
Geller72
veterán
válasz
szuper-t #5142 üzenetére
Ugye, hogy ugye...
.
(#5141) kingabo:
A magok száma igazából csak annyiban fontos, hogy számolni kell magonként (szálanként helyesen) 1 gigával. Nekem is számolt noti, de nem mertem volna swap nélkül, mivel pont a kevés ram az, ami pont hogy indokolja rozinál. Inkább swappeljen, ha kell, minthogy leálljon és csak jó esetben másnap reggel veszem észre..
-
kingabo
őstag
válasz
Geller72 #5138 üzenetére
Nálam 3 órásak a csomagok, jórészt hamarabb végez velük a gépem, mint a többivel. A legutóbbi pl 2,5 órás volt.
Mondjuk annyira nálam veszélyes, mert csak 2 magos procim van.(#5139) Geller_1972: mint írtam nálam (sem) állt meg a limitnél, hanem addig kért amíg el nem fogyott a ram. Noti vinyó miatt nálam a pagefile esélytelen.
-
Geller72
veterán
Az AUG20-as csomik a durvák, már napok óta figyelem. A worktime is sokkal hosszabb ebben az esetben, ritka, amikor megáll annyi időnél. A drasztikus RAM zabálást meg lehet fogni a csomag idők levételével. Tehát pl egy órás work unitokat állítotok be. Az idő ugyanúgy nem lesz fix egy óra, de a RAM-ot nem zabálja be annyira..Nekem a 8 szálra W7-X64 alatt a komplett rendszer nem eszik többet 5 gigánál..linux alatt ez megállt szintén nyolc szálon 3.5-nél..(minden egyéb fut, a gép napi használatban..net, vlc, msn, seed, tc..etc..)
Az a cumi ennél a csominál, hogy ettől függetlenül több pontot nem nagyon ad rá..eddig legalábbis nekem nem..Most is csinál 2 AUG20-as csomit, nekem is 600 mega közelében van..(óránkénti csomik) -
-
kingabo
őstag
Nálatok is jönnek megint a gigászi csomagok? Most pl egy csomag 12%-nál jár, de 650MB ramot eszik és folyamatosan nő... van egy sejtésem, hogy ebből megint leállás lesz
szerk: probaként indítottam egy másikat, az 1%nál jár 5 perc számolás után, de 450MB ramot eszik. Akinek nem sok ramja van, annak csak óvatosan.
-
kingabo
őstag
Jó Neketek! Nálam a log tele van, piros nincs csomag bejegyzésekkel.
-
Érkezett jónéhány számolnivaló, viszont a pont elbírálás még mindig nem az igazi. több mint 50 feltöltött csomag pendinges.
-
kingabo
őstag
válasz
Geller72 #5113 üzenetére
Nálam szintén! Megnéztem, hibásak a csomagok (fejléc hiba)
De úgy tűnik észre is vették, mert nincs egy csomag sem. (vagy legalábbis a gépem nem kap) Természetesen még mindig van egy csomó csomag ami pending állapotban van. A szemben kezd a projekt valami amatőr próbálkozásnak tűnni. A kitűzött célokat figyelembe véve ez szörnyen hangzik.
Amikor ezt a hsz-t írtam: [link] gondolkodtam, hogy beleírjam-e, hogy a legutobbi leállások is így kezdődtek. Nem akartam az ördögöt a falra festeni, de...
-
Geller72
veterán
Az összes projectem számolási hibás a notin. Már frissítettem klienst is, de akkor is ez van..
. Az új csomagok is elszállnak. El sem tudja kezdeni számolni, nulla százaléknál elszáll egy percen belül..
. Minden egyéb teszt szerint hibátlan a gép.
-
szuper-t
őstag
6.12.34(x64) kliensbe hogy lehet másik felhasználót is bevinni?
nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest