Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Jah amúgy abban igazad van, hogy a Riftek környékén iszonyat PvP lesz, ez picit elrettent ugyanakkor bizonyos kihívást is ad, ergó izgalmat, de most inkább félek tőle, mint várom.
Főleg azért mert van egy gyanúm, hogy megint az összes 14 éves a csillivilli Guardiannal fog játszani, mert az a "JÓ" és megint ilyen 70-30%-os frakció arányok lesznek bizonyos szervereken.
(elnézést minden komoly felnőtt guardian oldalt választó férfiembertől tudom, hogy sokan vagytok, de tapasztalat alapján a "jó" oldal valahogy vonza a vérpistikék tengerét, nem inged ne vedd magadra ;P )
Hogy a szervereken megtartsák a frakciók közötti ballanszot az nagy kihívás lesz a Trion nak mint az összes eddigi hasonló MMO gyártónak. -
L4mie
veterán
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Csak, hogy érdemben hozzászóljak.
WoW ban is anno végig PvP szerveren voltam, és igen szar volt anno az outdoor bossoknál figyelni a seggünket, és igen fos volt amikor gankeltek, és igen Riftben is ez lesz.
DE és most itt jön az ami miatt én azt mondom, hogy PvP szerver mellett döntök, az ok pedig az a minimális RPG amit az ilyen stílusú játékba bele lehet játszani, az pedig a 2 szemben álló oldal. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy békésen virágot szedek az ellenséges frakció mellett mikor ezért ELLENSÉGES. (persze alapvetően mindig békés karaktereket játszottam, de ha valaki belém kötött akkor visszacsaptam keményen)
Ez volt az én játékstílusom, és ezt akarom továbbvinni Riftbe is.
Ez az én érvem PvP mellett. -
Cray Tyler
senior tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy nem. De felelős módon nem tudnám állítani, lévén amikor megöltek pvpben, akkor inkább a folyamatos káromkodásra figyeltem. De tegnap egy hosszabb pvp megmozdulás után nem rémlik hogy healernél lettem volna, ma pedig friss-egyenes 100as soullal mentem instázni. Szóval szerintem nem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Új Redmi Note 15 5G 128/6GB Black
- RYZEN 5 9600x - XFX RX 9060XT 16GB - 2x16GB DDR5 6000MHz CL32(A-Die) - 1,25TB SSD - NZXT KRAKEN
- Apple iPad Pro 12.9 2nd gen 2017 wifi + cellular 256GB eladó! 0 ciklus! Karcmentes!
- i5-9400F / 16GB DDR4 / RX480 8GB / 240GB SSD + 500GB HDD
- Dell XPS gamer notebook 4K (i7 8.th, 16 GB , Geforce 1050) akció!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest