Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A különbség a bill, és a kormány között az, hogy hosszú nyújtott kanyarokat íven tudok venni, és nem kell rángatni az autót, és sokkal kényelmesebb a kormány. Szvsz.
Viszont sokat kell állítgatni, mire úgy működik, és a pályát meg kell tanulni.Mert a kormány önmagában kevés. Példa Hring sikán.
Amíg nem mentem rajta háromszázszor, addig nem tudtam rendesen, szabályosan az úton maradni, valamelyik oldalát a rázóköveknek mindig átugrattam, vagy súroltam.
Hideg gumikon ez még most is így van.Most már nem okoz gondot, de bármelyik kanyart mondhatnám, hogy több variációt kipróbálok. Előbb fékezek, és előbb kanyarodok, vagy később fékezek, és úgy próbálom megcsinálni.
Ha megtalálom egy adott kanyar legjobb ívét, nyertem 2 tizedet, és azt, hogy amikor lerajzoltam rá az adott körben az ívet, örülök, hogy szépen vittem az ótót.
Rajzolom a kerekekkel az íveket, és ez okoz örömet nekem. Ha nem akar menni, akkor rángatom mérgemben.
Amikor egy pálya "megvan", onnantól semmi felesleges mozgás, csak az ívek. Az egyre jobb idők is mutatják, ha jól dolgoztam.
A beállítgatások, és finomítások csak dobnak a dolgokon, de ha rossz irányba megyek a beállításokkal, akkor újrakezdem inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest