Hirdetés
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- VHS digitalizálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
zorzy4
üzenetére
Anno akartam venni valami Ericsson vagy Psion PDA-t, ami olyasmi volt, mint a 9210.
És akkoriban még volt valami pdamania vagy milyen fórum. Nem akarok hazudni.
Ott mesélte egy srác, hogy neki van egy halom ilyen PDA-ja, megkímélt állapotban, irodistáké volt, leselejtezték, és ő nem vitte le a hulladékba. Így árulgatta neten.De most ez a tűzközel mit takar? Tegyük fel tesztelő/raktáros stb. volt emberünk valamikor, és a cuccokat nem kellett leadni? Vagy ezeket a prototípusokat szintén kikukázta a Nokia, Ericsson??? Nem értem... Megszűnt a gyártó, oké, mindenki megy amerre lát, és a termékek mérföldkövei mentek a szemétbe? Mintha a BMW bezúzatta volna a járgányokat.
Vagy csak én kezelem érzelmi alapon a dolgot, mert szeretem a szépet, jót, meg a technikai vívmányokat...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo M900 Core i5 6600 //8GB DDR4 //256GB SSD számla + gari
- Varjo Aero VR szemüveg (1 működő Lighthouse, kontroller nélkül)
- Core i7 4790K
- MSI Stealth A16 AI+A3XWHG Copilot+PC/OLED 16 240Hz/RTX 5070 Ti/Ryzen AI 9 HX 370/AI optimalizált
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest