- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
válasz
Magnum_ #10409 üzenetére
Ne haragudj,hogy ilyeneket írok,de Te tényleg ennyire komoly és diplomatikus olykor lekezelő vagy?Ezt nem számonkérési vagy bántó széndékkal írom,de nekem kicsit fura.Na de nem vagyunk egyformák... (szerencsére) Az meg,hogy nem attál még el itt semmit sem sorry.Mint ahogy megtetted,menni kell vaterára,majd ott megveszik!Én sem attam még el itt semmit sem (fórumon) de nem zavar,megyek vaterára,majd ott megveszik.Jah és mostmár én is befejeztem,csak gondoltam leírom a véleményem!!!Amit remélem megengedsz...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 17 - alap
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Hobby elektronika
- EA Sports WRC '23
- Diablo IV
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest