Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokalade
tag
válasz kleinguru #230 üzenetére
Az a biztos, ha ki lesz próbálva. Nekem nem tiszta, hogy miért, mire hivatkozva próbálná bárki máshol beváltani a Repont utalványt, ha arra fel van tüntetve a felhasználhatóság helye.
Lidl: " ... az üzletlánc összes magyarországi üzletében ... "
Aldi: " ... kizárólag az utalványt kiállító üzletben ... "[ Szerkesztve ]
-
mokalade
tag
válasz vargalex #197 üzenetére
Sajnos ennél árnyaltabb a helyzet. Spar "Többutas termék visszaváltó hely" négyből két Piroska szörpös üveget megevett, de kettőt nem, legalább háromszor próbáltam. A kettő megmaradt vonalkódja nem volt egyforma, sőt nem is az mint itt.
Átmentem a szintén többutas Tescoba és ott sikerült beetetni.
Ez van, remélem azért még lesz jobb is... -
mokalade
tag
Egyik esetben pont nálam telt meg vagy akadt gondja az automatának, kiírta, hogy további átvétel nem lehetséges, de aktív lett az utalás gomb és simán meg is kaptam a pénzt a számlára. Jár a piros pont, nem kellett megvárnom mire helyrehozzák, igaz ez csak akkor megoldás, ha már nincs nálad sok visszaváltandó cucc.
-
mokalade
tag
20:20-kor próbáltam, 21:00-ig van nyitva az üzlet. Mozgatni kellett a mobilt, de "simán" beolvasta a QR kódomat, kiírta a nevemet, azonosított az automata. Mielőtt beetettem volna az első palackot, kiírta -nem pontosan idézem-, hogy az azonosítás nem lehetséges, de van lehetőség bolti kupon kérésére.
Itt két automata volt, a másiknál is megpróbáltam, ugyanez történt.
Innentől úgy is ment mintha azonosítás nélkül csináltam volna, beadagoltam a palackokat és adomány/utalvány lehetőségek voltak csak.
Korábban volt olyan üzlet, hogy eleve ki volt az automatára írva, hogy csak adomány/utalvány működik, az utalás nem. Hasonló gond lehetett akkor ott is. -
mokalade
tag
válasz zsoltzsolt #11 üzenetére
Sparban jártam úgy korábban, hogy csak adományozni tud vagy vouchert ad a visszaváltó, de pár nap múlva már ment rendesen, QR kód leolvasás és banszámlára utalás is.
-
mokalade
tag
Kérdés:
REpont appban lehetséges banszámlaszámot változtatni?
REpont app univerzális és minden automatánál használható, függetlenül attól, hogy milyen üzletben van?Érdekesség: Sparban nem tudod beváltani önkiszolgáló kasszáknál a repont utalványt, de a visszaváltó automatán meg ki volt írva, hogy az appos számlára utalás nem működik, csak a papír alapú utalvány vagy az adományozás... Marad a pénztárnál a sorbanállás, nem halok bele, de gagyi.
Nehezen akar ez az egész beindulni.Vélemény: Korábban gyakori látvány volt, hogy emberek összegyűjtötték a sörös dobozokat és vitték vissza 5ft/db áron. Most meg azt látom, hogy felveszi a földről, megnézi, hogy 50ft-os vagy sem és, ha nem, akkor szépen eldobja. Rendkívül lassú és bosszantó ez az átmeneti időszak, amíg nem minden 50ft-os egységesen. Valahogy nem látom, hogy a gyártók törnék magukat, pedig a fél éves haladék már letelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest