- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neked Az
csendes újonc
válasz
gyulavezir #369 üzenetére
Sajnos azzal kezdtem a kommentem hogy Januar vegere erne ide Ali-rol, es ezert kernek alternativat itthon SOS ben megvehetore ami meg minosegben OK es a fa ala bekerulhet.
Ertem amit mondasz, es alapvetoen meg egyet is ertek, de az RM2 eseteben sajnos olyan szinten van elarazva hogy 1 tokert + 1 tollert gyakorlatilag annyit kell fizetni mint magaert a termekert. Nalam vannak hatarok. A megtehetnem, de nem fogom tipikus esete. Szamomra nem er egy tok ennyit.
Tehat tovabbra is varnek alternativat mire hogy keressek, vagy mi lehet jo "case", "tok" nak.
Koszonom ha segitetek!
N. -
FefeeX
veterán
válasz
gyulavezir #369 üzenetére
Igen, rossz példa, már csak azért is, mert nekem nem egyszer volt gyári bőrtokom iphone-hoz, de ugyanúgy egy év alatt ment a kukába, mint a hasonló/jobb minőségű 3rd party feleannyiért.
Itt meg aztán, az a ceruza, amit hozzá adtak, nem rossz, de 40ezerért... Ráadásul az arányok sem ugyanazok, mint egy iphone esetében, a cég presztizséről, nívójáról meg inkább ne is beszéljünk. Maradjunk inkább abban, hogy egyszerűbb a gyári cuccokkal rendelni, meg nincs hozzá olyan aftermarket, mint a nagy szériában gyártott eszközökhöz.
Ettől függetlenül, ha Neked tetszik, és úgy akarod érezni, hogy megérte, érezd nyugodtan
Szerencsére szólás és véleményszabadság van
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest