Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neked Az
csendes újonc
válasz
gyulavezir
üzenetére
Sajnos azzal kezdtem a kommentem hogy Januar vegere erne ide Ali-rol, es ezert kernek alternativat itthon SOS ben megvehetore ami meg minosegben OK es a fa ala bekerulhet.
Ertem amit mondasz, es alapvetoen meg egyet is ertek, de az RM2 eseteben sajnos olyan szinten van elarazva hogy 1 tokert + 1 tollert gyakorlatilag annyit kell fizetni mint magaert a termekert. Nalam vannak hatarok. A megtehetnem, de nem fogom tipikus esete. Szamomra nem er egy tok ennyit.
Tehat tovabbra is varnek alternativat mire hogy keressek, vagy mi lehet jo "case", "tok" nak.
Koszonom ha segitetek!
N. -
FefeeX
veterán
válasz
gyulavezir
üzenetére
Igen, rossz példa, már csak azért is, mert nekem nem egyszer volt gyári bőrtokom iphone-hoz, de ugyanúgy egy év alatt ment a kukába, mint a hasonló/jobb minőségű 3rd party feleannyiért.
Itt meg aztán, az a ceruza, amit hozzá adtak, nem rossz, de 40ezerért... Ráadásul az arányok sem ugyanazok, mint egy iphone esetében, a cég presztizséről, nívójáról meg inkább ne is beszéljünk. Maradjunk inkább abban, hogy egyszerűbb a gyári cuccokkal rendelni, meg nincs hozzá olyan aftermarket, mint a nagy szériában gyártott eszközökhöz.
Ettől függetlenül, ha Neked tetszik, és úgy akarod érezni, hogy megérte, érezd nyugodtan
Szerencsére szólás és véleményszabadság van 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Szerencsére szólás és véleményszabadság van