Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
Sziasztok!
Nekem egy Asus p5q lapra integrált hangkarival van gondom, este filmet néztem fülessel, akkor még minden jó volt, aztán azóta mindegy mit kötök rá a bal oldali hangszóró csak recseg és nem szól, ráadásul úgy néz ki, hogy hazavágta a creative megaworks-ömet mert azóta nem szól egyáltalán a bal oldali hangszóróm más lejátszón se, csak digitális bemeneten keresztül szólal meg még rendesen a bal is..
A hangkariból pedig ha a fejhallgatót picit kihúzom akkor megszólal a bal oldal is 2 másodpercre, de akkor meg lekapcsol a hang, mert úgy érzékeli hogy kihúztam.Van valakinek ötlete hogy mi baja lett a hangkártyának egyik pillanatról a másikra??
És hogy a mélyládába mi mehetett tönkre hogy nem szól a bal oldal JACK-es bemeneten keresztül??
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- BMW topik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest