Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mihajlovics
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4399 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
-
Mihajlovics
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4402 üzenetére
Ezt kell ratennem a telefonra utana, ha jol ertem? ZUK_Z2_ZUI_2.3_tibcsi0407_V1
-
Mihajlovics
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4402 üzenetére
Koszi! Mukodott
-
tibcsi0407
félisten
-
olddog
tag
válasz Mihajlovics #4406 üzenetére
Te cserélted? Csak az üveg lett cserélve, vagy a teljes kijelző?
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
Mihajlovics
csendes tag
Tegnap feltettem ezt a ROM ot:[link]
Valamiert nem indult el. Utana kiprobaltam ezt:LineageOS 14.1. Ez mukodott, de amikor felraktam a play store-t az nem mukodott. Van valakinek otlete hogy miert nem tudom hasznalni a play store-t? -
tibcsi0407
félisten
válasz Mihajlovics #4409 üzenetére
Opengapps flashelése kell TWRP-ből.
Konfig:
7.1 ARM64 Pico.utdetailing.hu
-
Mihajlovics
csendes tag
válasz tibcsi0407 #4410 üzenetére
Es ezt hogy toudom megcsinalni?
Ezt kell letoltenem? [link]Amugy koszonom a gyors valaszt
-
tibcsi0407
félisten
-
Mihajlovics
csendes tag
Koszonom a segitseget! Minden mukodik.
-
Mihajlovics
csendes tag
Csak erdekessegkeppen irom, hogy a mult heten cserelt kepernyom ma megrepedt. Semmit nem csinaltam vele amugy. Ugyan ugy hasznaltam mint barmelyik masik telot. Egyer csak az tunt fel, hogy van egy hajszal a sarkan amit le akartam torolni. Akkor vettem eszre hogy az nem hajszal hanem van egy hatalmas repedes a kepernyon.
-
Kovaratis
senior tag
válasz Mihajlovics #4414 üzenetére
Valószínűleg feszültség volt benne a ragasztásnál.
-
lercom
csendes tag
Sziasztok, nekem az lett a probléma ,hogy nem tölt a telo. Valószínűleg zárlatos lett, mert ha töltöre teszem felforrósodik a telefon meg a toltökábel vége is de semmit se tölt. Ezt itt lehet szereltettni szerintetek vagy küldjem vissza gariba inkább?
-
Dominó85
addikt
Első körben nézd meg másik kábellel és töltőfejjel is. Valamint a Type-C aljzatot kontakt spray-vel vagy egy fülpiszkálóval nagyon óvatosan tisztítsd meg. A spray után várj egy két percet, csak utána dugj rá kábelt. Ha a hiba továbbra is fennáll, itthon a Szultán szervizzel egyeztess, Tibcsi anno megírta ide a kontaktjukat.
* Péter - 06302461862 *
-
Crabface
senior tag
Sziasztok. 7.1.2-es custom romokból melyiket érdemes kipróbálni?
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
-
Dominó85
addikt
válasz Crabface #4421 üzenetére
Akkor szedd le a legfrisebb gyári romot a netről. Valószínűleg abban lesz a legfrissebb a biztonsági csomag verziója. Bár lehet én vagyok túl naiv, erre a biztonsági dologra mindig magasról tettem... Azzal hogy Gmail van társítva a telóhoz, máris engedélyt adtál a legnagyobb gonosznak. Ettől fogva engem pl nem izgat milyen biztonsági rések vannak a telefonon. Bankkártya nincs hozzá társítva.
* Péter - 06302461862 *
-
-
Lovi24
senior tag
Sziasztok!
Még mindig a gyári rom van a telón,morelocale2-t felraknám rá.
Adb csomagon kívül melyik driver kell hozzá ( rootolni,romot cserélni nem akarok ) ?Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Lovi24
senior tag
válasz tibcsi0407 #4428 üzenetére
Köszi !
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
janakbacsi
őstag
feltettem a tibcsi féle romot twrp alól, de azóta csak sötét a készülék kijelzője. bekapcsoló gombra nem reagál, töltőt rádugom, semmi.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Dominó85
addikt
válasz janakbacsi #4430 üzenetére
Ez nem a rom hibája. Megcsináltál előtte minden fontos lépést? Wipeolás? Illetve milyen android verziójú és rendszerű romról váltottál?
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz janakbacsi #4432 üzenetére
Jaj te... Ezerszer volt téma, hogy android 7.0-ról hogyan lehet problémamentesen visszaváltani 6.0-ra. De meg fog oldódni.
* Péter - 06302461862 *
-
Kovaratis
senior tag
válasz janakbacsi #4432 üzenetére
A hetessel (ha nem ZUI) semmi baj nincs, onnan lehet telepíteni "lefelé". Más lesz a bibi.
-
janakbacsi
őstag
válasz Dominó85 #4433 üzenetére
nem zui volt.
hogyan? qfil sem jó. nem megfelelő a port. nem tudom mit kéne csinálni. rágugliztam, valami deep flash kábelt emlegetnek. azt meg barkácsolgatni kellene.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Dominó85
addikt
válasz janakbacsi #4435 üzenetére
Nem olyan nagy dolog a deepflash kábel gyártása. Amúgy TWRP-be se tudsz bejutni? Csak mert onnan már elvileg lehet EDL-be jutni. Illetve USB 2.0-ás portba dugd bele a telefont.
* Péter - 06302461862 *
-
kissmikki
csendes tag
válasz janakbacsi #4435 üzenetére
Szia! Én kb 10 perc alatt csináltam deep flash kábelt egy sima micro usb-s töltőkábelből. Középtájt 3-4 cm-en leszeded a szigetelést óvatosan, majd a zöld és a fekete kábelekről is 2-3 mm-en. A kábel kész is.
EDL aktiválása: telefon kikapcs, kábel (usb-c adapterrel) telefonba dug, zöld és fekete kabel összezár, telefon gépre csatlakoztatása, 3-4 mp után zöld és fekete szétválasztása. Ha sikerült, 9008as porton EDL módban figyel a teló.Üdv,
Miki[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
Ha fekete a kijelző a telefonon, akkor biztos, hogy ki van kapcsolva?
-
dhodmik
csendes tag
Hali ,ma sikerült egy törést indítani a telefon kijelzőjén , maga a kijelző egyben van csak a felső üveg kezdet repedni.
Valaki esetleg tud csak touch digitizert cserélni ,vagy helyet ajánlani ?
Előre is köszönöm -
Dominó85
addikt
válasz dhodmik #4440 üzenetére
Szia, ha EU garanciával vetted a telefont, akkor itthon próbáld meg a Szultán szervizzel felvenni első körben a kapcsolatot. Volt itt olyan aki kijelzőt cserélt házilag és feszülés miatt az új is elrepedt neki. Szóval inkább gyárilag oldják meg ezt ha lehet.
* Péter - 06302461862 *
-
Crabface
senior tag
válasz Kiratheonly #4442 üzenetére
Z2 Plus az amit keresel. AEX 4.4-el hasít rendesen a telefon.
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
-
Crabface
senior tag
válasz Kiratheonly #4446 üzenetére
Nálam nincs. Lakásban ablak mellett 10-15s alatt kapaszkodik rá 12 holdra.
-
Kovaratis
senior tag
Hali! A CM alapú romoknál nem tudjátok milyen progi van integrálva a zárt képernyőnél is mozgásra felvillanó értesítésekhez?
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #4449 üzenetére
De valahonnan integrálták, nem? Sajna playen nem látok jól működő alternatívát, pedig nagyon tetszett. Milyen az One? Én P10-et nyúzok. Fotó téren lefosod a bokád!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App