- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
Kötözködni jöttem.
Szerintem semmi baj a megfogalmazásával, én legalábbis nem veszem észre a hibát.
Vagy csak úgy lenne helyes, hogy "...MSM7227T processzor teljesít benne szolgálatot, ami arra késztet, hogy ha meglátom hogy 7227 akkor meneküljek"?
Az aztán fantasztikus lenne.
Egyébként meg felesleges lebecsülni azt a procit. Lehet hogy manapság ótvarnak számít, de a komolyabb játékokon kívül még mindenre elég. Egy jobb GPS progi (pl: Sygic) simán megy vele, ennél meg nem sok processzorigényesebb alkalmazást futtat az ember a mobilján. Skate-en általában fullHD videókat sem néz senki, DivX-et meg bőven játssza. Itt-ott akad persze kicsit a menüben, vagy alkalmazások váltásakor, de ezzel együtt lehet élni. Fateromnak én is ilyet vettem anno és szerintem teljesen vállalható.
-
Adamis
őstag
Köszönöm az észrevételt, legközelebb pontosabb leszek! És az is igaz, hogy ma már nem vennék ilyen SOC-cal rendelkező telefont. Nem is ezt írtam... De ha már ez van, akkor az önjelölt programozóknak ezzel kell dolgozniuk. Ez van, ezt kell szeretni. De te is láthatod, mennyi mindent ki lehet hozni belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!