Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
nico9519
tag
Sziasztok!
Mobilinternettel lenne egy problémám, aminek a megoldására sehogy se jövök rá. Adott édesanyám jó pár éves Xiaomi 4X telefonja, amin van egy kevéske mobilnet, körülbelül két héttel ezelőttig rendesen is működött. Állítása szerint "egy frissítésre" ráment, azóta a teló folyamatosan feldobálja, a "Bejelentkezés a hálózatba" értesítést, erre kattintva pedig annyi történik, hogy elvisz a Vodafone feltöltőkártyás oldalára és ennyi, nincs internetkapcsolat a telefon szerint pedig kéne, hogy legyen.
Egy-két videót találtam a témában, hálózatkeresés manuálisra, nemzetközi roaming Mindig-re rállítsa, illetve lefrissítettem a legfrissebb MiUI verzióra is, de semmi sem segít.
Volt esetleg másnak is hasonló problémája? Feltételezem ez inkább a telefon hibája, mintsem a Vodáé. Köszönöm!
-
nico9519
tag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnék egy ilyen telefont venni, mert a mostanijával (LG G2) már elég sok probléma van. Igazából két lényeges dolog érdekelne. Az egyik, hogy milyen a 4X hangszórója, jól lehet hallani ha hívnak? A másik pedig, hogy állítólag a MIUI-ban könnyen el lehet veszni, ami egy 60 éves, nem éppen gyorsan tanuló nőnél elég nagy probléma lehet. Ez valóban így van? Ha nagyon muszáj, tudnék másik ROM-ot ráhúzni, csak egy új telefonnál nem feltétlen szeretnék ezzel kezdeni

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Valószínűleg a mostani nyögvenyelős átállásuk hozadéka volt ez is.