- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Végre engedte a BL-t nyitni letelt a 72 óra. Gondoltam felrakom a miuihu-t, a MultiTol segítségével, de elakadtam. Twrp fent a telefonon szintén a MultiTool által, de a miuihu telepítésnél ezzel találkozom: [link]
Illetve a telefon újraindításnál Mi feliraton után nem lép tovább semerre.+1 Mikor meghajtóként látom a gépen a telefont akkor csak egy TWRP mappán kívül nem látok semmit.
Szerintetek mit ronthattam el?
Köszi előre is.
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a válaszokat akkor nincs más hátra, mint szereznem kell egy windowsos gépet.
Szerintetek érdemes a globált lecserélnem miuihu-ra, értem ezalatt, hogy jobban toldozgatják-foltozgatják?Más: van a 4x mellett egy iPhone 7 és nagyon durva, hogy sebesség terén nincs miért szégyenkeznie a 4x-nek pedig nem egy liga a 2 készülék...pacsi a Xiaominak
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Mac-et használok mennyire lehet számomra macerás a későbbiekben pl a telefon romolása? Láttam több segédprogram .exe kiterjesztésű.
Köszi előre is a választ.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok,
Ha minden igaz a holnapi nap csatlakozom soraitok közé egy fekete 4x-el. A1-ről váltok, sajnos nem jött be a 5.5 illetve a pure droid.
Olvastam erről a sárgás kijelzőről itt a hszk közt, ez első pillanattól fogva előjön vagy csak idővel?
Legutolsó xiaomi telóm egy mi 4c volt, kíváncsi vagyok azóta mik történtek miui téren.Legyen szép estétek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest