Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digiflex
tag
válasz
mjani1172 #4445 üzenetére
Mennyi év alatt?? :-) Szeptember óta kapható a vas, ha jól tudom...
A jó hír igazából az, hogy nem hardveres a hiba, így javítható a frissítéseken keresztül, és remélhetőleg a felhasználói tábor el is tudja majd érni, hogy javítsák. (Esetleg a teljes fotó appot lecserélhetnék)Apropó, nálam még mindig nincs decemberi, pedig a novemberi az elsők között jött le.
-
bl4ze
veterán
válasz
mjani1172 #569 üzenetére
A minősítgetést Te kezdted, én erre reagáltam. Elég sok LG telefont használtam már, nem igen volt gondom velük, ha igen az nüansznyi dolog volt. (LG F6, N5, 5X)
Szóval az erős kijelentésedre reagáltam, mert nem kicsit túlzónak éreztem, én nem csak én ha vissza olvastál.
Téma zárva.Baloo27 : az, hogy én az akkut gyengének érzem most 8.0 alatt nem jelenti azt, hogy bármi gondom lenne a telefonnal. Nem célom lecserélni, csak ha bármi okból végleg elhalálozna. Amikor az előzőt ellopták tőlem gondolkodás nélkül ezt vettem megint. Szóval relax
-
X_C
tag
válasz
mjani1172 #550 üzenetére
Azért azt nem mondanám hogy a nexus az lg legalja. 4 évig használtam nexus 5-öt, amit most cseréltem A1-re.
Még a mai napig simán el lennék vele, ha nem kapott volna el a vásárolhatnék. Amíg nálam volt a készülék csak a mikrofonjának volt baja, de azt kicserélni gyerekjáték volt. -
tibcsi0407
félisten
válasz
mjani1172 #330 üzenetére
Ahol van Android Pay, ott nagyon népszerű. De nem csak a fizetés. Norvégiában már 6 éve is arról csipogta be a kalauz a vonatjegyet, meg kb mindenre telefont használtak.
Én pedig a kis papír jegyecskémmel és készpénzzel kb az egyetlen voltam az egész országban.
Még annyit hozzátennék, hogy az ujjlenyomat komolyabb védelem, mint egy szaros PIN kód.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest