- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
válasz
havri1 #16932 üzenetére
Igen, nekem is hasonló! Leveszem a töltőről, egy perc már 99%...kicsit nyomkodom 96. Egy kis játék, vagy böngészés már 85% és még alig csináltam valamit. Annó azt hiszem 8-as droiddal jött ki, akkor bitang volt az üzemidő. Egyébként ez milyen felület, amiről írsz? (Ami a képen van)
-
retesz147
addikt
válasz
havri1 #16932 üzenetére
És ez szerinted miért van? Mert a MIUI fejlődik és ugye az újabb telók erősebb HW-vel vannak megáldva, így egy régebbi telónak több energiába kerül ezt meghajtani, vagy mert a progik kérnek több energiát a telótól.
Gondolok itt arra, hogy ha a frissítésekkel mondjuk megálltál volna MIUI 10.5 Android 9-nél (eu dev 9.9.3), ahogy én, akkor nem merülne úgy, mint a legújabb MIUI?
Én a progikat frissítem mindig, csak a teló frissítésével álltam le tavaly nyár körül, mert változott az élet, nem volt vele időm foglalkozni.Most gondolkodtam el a frissítésen (a fennálló helyzet miatt lettek szabad napjaim), de ahhoz tiszta telepítés kellene, amitől félek, mert olyan iszonyatosan belaktam, automatizálva van Macrodroiddal, nagyon jól működik.
Azonban sok szemét összegyűlt már benne(progik, fájlok, minden sz*r) és néha észreveszem, hogy meg-meg döccen már.
Akksiban nem veszek észre nagy változást, hogy jobban merülne (nyilván picit igen, hisz lassan 2 éves lesz, tehát természetes amortizáció megvan)Szóval a dilemmám, frissítek? és kapok egy jobban merülő telót, mert akkor nem frissítek, jó ez így ahogy van.
Igaz, Mix2S, de mint tudjuk, rokon lelkek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nők, nőügyek (18+)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest