Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Karácsonyi pofára esés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz girhesfarkas #18703 üzenetére
Az, csak vigyázni kell vele, ne kerüljön be a belsejébe, szétáztatja. Igaz én nem hangszórónál, ami egy gumi ágyban van benne, hanem jack-nél (mi5) fújtam be, azt akartam kitakarítani. Megszaladt, és telibe fújta belül a kijelzőt is, alá folyt. Nem száradt ki tökéletesen, szerintem a ragasztót is megoldotta, azért maradt foltos.
Hangszóró állítólag más, mert valamennyire zárt a belsejénél, nem megy át a lötyi.
Én nem merem megmondom őszintén.
Pedig nekem is szerintem halk..havri
-
kuksa90
őstag
válasz girhesfarkas #18703 üzenetére
Én bátran fújtam, féloldalasan a rácsra, ment, mint a ló dereka. Számomra a végefelé derült ki, hogy az rács... egy tömör gumilapnak néztem. Elvileg a hangszóró el van zárva hermetikusan a belsejétől, nálam nem is került a belsejébe. Viszont most szól, mint újkorában.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
retesz147
addikt
Ha már root, ha már magisk...
Nektek működik a Mcdonalds alkalmazás roottal?
Nekem sajnos nem, pedig hide'olva van , de a meki app észleli a rootot, ezért elindítás után ki is lép.Tudok élni nélküle, csak röhej, hogy egy banki app működik a meki meg nem
Frissítettem a magiskot ma a 8-ra, de semmi, ugyan az...
Xiaomi 13 eu dev...
-
g_g_g
Topikgazda
-
-
-
Smiro
senior tag
válasz havri1 #18722 üzenetére
Ez a logikus. Volt néhány mobil telefonom, ahogy itt mindenki másnak is. Viszem is mindenhová, ahogy más is. Mégsem volt egyik telefonomnál sem olyan probléma, hogy tisztítani kellett volna az itt leírt, számomra elég drasztikus beavatkozással hangszórót. Nem is értem, hogy milyen koszos zsebben tud eltömődni úgy, hogy így kelljen pucolni. Lehet, hogy az új kora óta már nem úgy szól, sajnos a fülem is romlik, de én különbséget mégsem érzek. Telefonálásra használom a hangszórót, másra bt. kihangosító, vagy füles. Pedig homokos tenger parttól kezdve uszodában és egyéb, nem épp a műszaki eszközök számára ideális helyeken is rendszeresen is megfordulok vele. Ahhoz nagyon eldugultnak kellene lennie, hogy így nekiessek.
-
huliganboy
addikt
-
kuksa90
őstag
Nem vitte be. a membrán mögé már nem tudott bejutni a benzin. Legalábbis így kb fél év távlatából semmi negatívum nem keletkezett. Nem folyt el, nem oldódott fel, nem torzít, nem recseg. Nincs a kijelzőn sem nyoma, nincs nyoma a világításban, és mivel átlátszó a hátlap, ott sem fedezek fel semmi idegen trutyit, foltot....
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
xy.zsolt
őstag
válasz randras_83 #18726 üzenetére
Vagy flip tokban kell tartani és soha ilyen gond nem lesz
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
havri1
félisten
Rendeltem hydrogel fóliát a hátlapra, rohadt jó!
Puha, kisimulnak a karcok másnapra ha körömmel vagy valamivel megnyomódik. Nem csúszik, nagyon tapad, nem jön fel a szélein.
Most kipróbálom frontra is, kíváncsi vagyok milyen úgy használni.havri
-
darvinya
titán
-
darvinya
titán
válasz huliganboy #18736 üzenetére
Több mint valószínű az, de lehet csak elmozdult, ami lehetséges, mivel ezek ragasztva vannak oda.
Szereléskor rosszul lett felrakva és máris nincs a helyén.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Turbobacsi
senior tag
cserélt már valaki akkut otthon házilag? (pl.: youtube video segítségével...)
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
xy.zsolt
őstag
válasz Turbobacsi #18742 üzenetére
Még a Honor-on igen, jól el is nyírtam a szalagkábelt Sokba lett a barkácsolás végül
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Fisha
őstag
Szenvedek a xiaomi mi 8 se készülékemmel. Muszáj volt factory resetelnem. Viszont sajnos kínai romos. Anno, mikor vettem megoldottam magamnak rajta a google play store-t netes leírás alapján, azonban most egyik se tűnik működőképesnek, amit leltem. Tud valaki esetleg segíteni, hogy mit keressek?
Előre is köszi.
-
Leon77
őstag
Sziasztok. Van valami trükk, vagy lehetőség rá, hogy a beszédhangszórót picit feljebb tudjam hangosítani. Normálisan sajnos már egyáltalán nem tudok telefonálni, olyan nagyon halk a hangszórója, szinte semmit sem hallok benne.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Fisha
őstag
válasz havri1 #18745 üzenetére
Köszi a választ. Igen, tennék én rá eu romot, ha már reseteltem szegényt, de azt meg a korábban leírt problémám miatt nem tudok. Nincs meg a 100 pontos security az mi accounton, és nem enged semmit se csinálni. Erre még nem kaptam választ, közben felvettem a xiaomi customer service-szel is a kapcsolatot, hátha.
Ami fent van google cucc a kínai áruházban (our play talán a neve), azt most már nem engedi letölteni, mert hogy nem abban a régióban vagyok. Hát köszi, csak na telefonom meg kínai Magyarországon. Esetleg szokás ezeket valahonnan netről apk formában is vadászni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Politika
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest