Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Karácsonyi pofára esés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
válasz Turbobacsi #18935 üzenetére
Tapasztalat? Vagy korai még nyilatkozni?
-
Smiro
senior tag
válasz Turbobacsi #18952 üzenetére
Nem is az "apgréd" érdekelt, hanem minden müxik-e, merülés, fényerő, akadás, esetleg valamelyik progi működés képtelenné válása...
-
apple87
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy letöltöttem a netről a mi 8 miui12 global Stabil-t azt hogy tudom telepíteni a telefonra?
Mert tegnap felajánlotta a telefon a frissítést, de délutánra meg eltűnt, hiába frissítés rá azt írja nincs új frissítés csak miui11 az utolsó szoftver.[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
-
st6969
őstag
válasz apple87 #18959 üzenetére
Én általában várni szoktam, tekintve, hogy ha tényleg az van, hogy visszavonják, akkor annak oka van. Csak furcsa, hogy nálam az összes frissítésnél ez történt. Munkahelyen mobilneten látom, hogy jött frissítés, nyilván nem fogok 1,5GB-ot mobilnetezni. Otthon este visszamegyek a frissítésre, aztán dikk mán' nincs ott... 10-ből 10x. Lehet, valami olyasmi van, hogy ha nem teszed fel, amikor megláttad, akkor egy darabig valamiért nem engedi (lehet, hogy bug, mert értelme nincs...)
-
g_g_g
Topikgazda
válasz apple87 #18961 üzenetére
Összefoglalóból.....
"A telefon "Frissítés" /"Update" alkalmazását indítva a jobb felső sarokban lévő 3 pöttyöt megnyomva, kiválasztjuk a "ROM telepítés kiválasztása" vagy a "Frissítőcsomag" menüpontot, majd kitallózzuk a korábban letöltött ROM-ot és indulhat a frissítés.
Ha nem jelenik meg a legördülő menüben a "ROM telepítés kiválasztása" vagy a "Frissítőcsomag" menüpont, akkor az ablak közepén megjelenő nagy színes számot kell egymás után tízszer megérinteni és megjelennek a hiányzó menüpontok." -
Steve1207
veterán
-
Lewis4421
csendes tag
huha, hat eddig se volt egy uzemido bajnok, de jo lenne ha frissulne, szerintem jobban ossze van rakva az UI az uj Miui12ben. Nincs semmi info , hogy mikor kapja meg a global verzio a frissitest?
Az élet epikuroszi értelmezése elutasítja a halhatatlanságot és misztikumot; van a lélek, de ugyanúgy mint a test, halandó. Nincs halál utáni élet, így nem kell félni a haláltól sem, mivel „a halál nem jelent semmit számunkra; ami felbomlik, érzékelése megszűnik, és amit nem érzünk, semmit nem jelen
-
Lewis4421
csendes tag
Koszonom a valaszodat, en beprobalkozok vele, ha hazaerek, nem tunik bonyolultnak , ahogy leirtatok.
Az élet epikuroszi értelmezése elutasítja a halhatatlanságot és misztikumot; van a lélek, de ugyanúgy mint a test, halandó. Nincs halál utáni élet, így nem kell félni a haláltól sem, mivel „a halál nem jelent semmit számunkra; ami felbomlik, érzékelése megszűnik, és amit nem érzünk, semmit nem jelen
-
Knife.McL
tag
Sziasztok! Én merész voltam, de megbántam.
Az ui jobb lett, kicsit mintha gyorsabb és szebb lenne, de...
De ha be van kapcsolva a volte, még mindig nem megy az sms, és ami még fájóbb, hogy a viber nem kommunikál mobilneten. Mintha korlátozná valami a hozzáférését, pedig ahol tudtam engedélyeztem. Ezen kívül az autómatikus fényerőállítás brutálisan leveszi a fényerőt, a kezdőképernyő hátteret elsötéti és bizony sokkal jobban merül.
Remélem hamar javítják.Az élet olyan mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odab***ol az ásóval, aztán haladsz tovább.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Még nem járt le a 2 év gari az alza-nál, kb van még 1 vagy 2 hónap. Vajon cserélik még ilyenkor az akksit? Botrány az üzemidő. Tudom, hívjam fel, kérdezzem meg...
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz FrankMonzano #18973 üzenetére
Akkumulátorra meg kiegészítőkre 1 év szokott járni.
De kérdezd meg..havri
-
-
FrankMonzano
őstag
válasz havri1 #18974 üzenetére
Nem vagyok előrébb. Felhívtam őket, fogalmatlan volt az ember. Mondja hát nem tudja, de nem biztos hogy cserélik ilyenkor már, hozzam be, max. 30 napig lehet náluk, aztán kiderül mi lesz... Nem volt túl biztató. Adjam be, nincs X ideig telefonom, mert gondolom cserekészüléket nem adnak...
-
Smiro
senior tag
válasz FrankMonzano #18976 üzenetére
Nekem is Alzás. Szerintem erre nem vonatkozik, csak más hardveres hibára. Azon már gondolkoztam, mit adnának helyette, vagy mennyiért számolják be, ha tőlük újat veszek cserével.
[ Szerkesztve ]
-
mate1396
tag
Sziasztok!
Amennyiben EU stabil ROM-ról szeretnék visszatérni gyári állapotú GLOBAL verzióra milyen lépésekkel tudom megoldani ezt?
Elég ha csak felrakom a összefoglalóban lévő ROM-ot ?
(alapvetően mobilfizetés miatt szeretnék visszatérni)[ Szerkesztve ]
-
-
Smiro
senior tag
válasz FrankMonzano #18982 üzenetére
Ha gyári aksit raknak, még jó árban tűnik. Alin dobott fel a MI8-ra 4000 mAh-s akkut, árára nem emlékszem. Nem tudom, az jó lehet-e. Nekem nincs aksi problémám, 3 év garival vettem. Csak kíváncsi lennék az Alzás csereértékre. Na, meg ha elromlana, mit adnának érte, másik eszközre gondolok, feltételezem, már Mi8 nem kapható.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz FrankMonzano #18982 üzenetére
Aliról NOHON akksi kb. 4e Ft és azok valóban jó minőségűek!
Xiaomi 13 eu dev...
-
Lomas
tag
https://www.rprna.com/updates/miui/xiaomi-miui-12-update-tracker-november-05/
-
Lomas
tag
Knife MCL: Miui 12 alatt javításra került sötét módnál az állapotsor színeinek javítása===> https://www.rprna.com/updates/miui/xiaomi-mi-8-is-receiving-miui-12-update-globally-download-link/
-
telcom
tag
válasz FrankMonzano #18976 üzenetére
2 hónapja felpuposodott az aksi, centire 30 napot ültek rajta. mivel csehek ott mindenre 2év gari van!
telcom
-
FrankMonzano
őstag
válasz telcom #18990 üzenetére
Az f*sza. Szerintem nem viszem be, ahogy hallottam az ügyintéző hangján és mondandóján, nem fogják cserélni. Kb. 1-2 hét múlva jár le a 2 év garancia a készülékről. 10 rugó körül cserélik külsős helyen, kb 1 óra alatt. Lehet kicseréltetem majd. Jelenleg nem tudom mit tudnék venni helyette. 200 alatt nincs olyan teló, amire megérné cserélni egyszerűen. Annó ez 130 volt, ár/érték arányban nem találok ilyen jót, mit akkoriban ez volt.
[ Szerkesztve ]
-
Jabby
őstag
válasz FrankMonzano #18991 üzenetére
Mi Note 10 Lite?
Poco F2? -
blackmoto
senior tag
A legszomrúbb hogy ha OIS-sel szerelt kamerát akar az ember utódban is, akkor tényleg nagyon drágán és csak nagyon kevés telefon jöhet szóba. Remélem, még sokáig lesz közösségi támogatás a MI8-ra és hogy az akksi se fogja hamar megadni magát.
-
Napfénysüti
nagyúr
Mi 10 Lite? Feleségemnek ezt nézegetem a Mi Mix 2-je utódjának.
Més que un club!
-
apple87
senior tag
Sziasztok
mi8ot mire érdemes lecserélni ami nem annyira drága, de megis ad joval több plusz ot?
Esetleg note 10
-
racis
tag
A 2 éves Mi8 cseréjén én is mostanában kezdtem el gondolkodni. Főleg a mára legyengült akksi és a halk hangszóró miatt. Szóba jött a Note 10 lite, az Mi10 lite, esetleg a Poco X3.
Viszont megléptem egy akksi cserét (Nohonra, kb. 3100 mAh) ami nem volt nagy ördöngösség, és a beszéd hangszórót is sikerült alaposan kipucolnom fogkeve+ monitor tisztító segítségével (most már üvölt).
Így kaptam egy "új" telefont, és a cserét elhalasztottam egy időre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Politika
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest