Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
janeszgol #60 üzenetére
Lehet, hogy félreértettél. Én nem az 5G létjogosultságát vitatom, hanem, hogy egy TELEFONT nem veszel meg azért, mert nem 5G képes. Én annyi előnyét látom az 5G-s telóknak, hogy nagyobb aksit raknak bele, aztán le lehet kapcsolni a kevesebbet fogyasztó 4G-re.
Alapból kell még pár év, mire eléri a 4G lefedettségét az 5G, 4K-s telefon se nagyon van(nem is értem, hogy minek kéne), netet meg nem osztom meg a fél országgal. Nem egyszer ment már 1 laptopra + 1 telóra a megosztásom és még én is nyomkodtam, nem volt gond. Előbb jelentett problémát az akksi terhelése és melegedése...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha az olvasó nem tudja követni a Xiaomi kínálatát, akkor ne érezze magát kellemetlenül, mi sem tudjuk. De a Mi 11i mégis kiemelkedik egy-két dologgal a halomból.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest