Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló

ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geccoblaze
aktív tag
Megint csak köszi. Még egy kérdés jutott eszembe. Most néztem egy videót a MIUIról, és azt mondta benne a srác, hogy bár agyon lehet állítgatni a személyreszabását, bizonyos dolgokat csak a MIUI ökoszisztémából lehet rárakni (pl. témákat). De launchert azért rárakhatok bármilyet? Pl. apexet?
-
Dominó85
addikt
Nekem az tetszik, amikor olyanok osztják az észt akiknek még nem volt a kezükben MINŐSÉGI kínai telefon! De persze lexarozni mindig könnyebb, meg azzal érvelni, hogy az Antutu... ki a faxt érdekel az Antutu? Tény, hogy az MTK nem a legbikább SoC-okat rakja össze, cserébe viszont 2 SIM támogatása van és korrekt teljesítmény mellett kevésbé melegszik és jóval kevesebbet zabálja a telepet. Lehet itt mindenféle Smart Saveing meg Smart Battery Use funkciókról beszélni, de ezek mind benne vannak egy MTK SoC-os romban is (lásd Lewa, HIKE, MIUI romok). Mindegy egyébként miket írunk mert aki évek, évtizedek óta Samsung, Sony, HTC, Apple és ki tudja milyen fan vagy márkahű fogyasztó, annak beszélhet az ember... Illetve az ilyeneknek mindig is gerenda lesz a szemükben, ha van netalántán egy olcsóbb és alig "gyengébb" droidos alternatíva is a Qualcomm és a Tegra házán túl... (és láss csodát ebben az Mi-3-ban Qualcomm szív dobog)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi