Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DrKapocs #16491 üzenetére

    Ez az egész IGO téma akkor lenne értelmes és aktuális, ha lenne kin számon kérni a bugokat. De nincs, a MIUI ha lenne supportja mit mondana? Más GPS navigációkkal működik a rom? Igen? Ennyit erről.
    Az IGO mit mondana? Hol vetted a szoftvert? Ja? Loptad? Illegálisan használod? Esetleg szülinapp? Olvasd el a felhasználói szerződést... :)

    Tények:
    Megoldódott a kérdéskör, működik flottul.
    Az IGO egy szar, de azért még mindig az egyik legjobban használható offline navigáció.
    A DEV cserélhette volna a multilangban a kínai gps.conf fájlt, de ilyen kapkodással kiadott android verzió és gui verzió váltást még nem láttam. Ennek az oka szerintem egyértelműen az hogy irdatlan rossz a viszony a Xiaomi.eu és a Xiaomi.com üzemeltetői között. A kommunikáció minimális, a Xiaomi lopkodja a nyelveket és egyéb program részleteket a fejlesztőktől, miközben a gondjaikra és javaslataikra szarik nagy ívben és nem segíti a munkájukat.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés