Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Fasza bemutató lett. :R
Engem is elvarázsolt a játék, pedig mindent megtettek a készítők, hogy megutáljam.PS4en sokszor nem adta be időben a trófeákat, random fagyások, kék képernyős hibaüzenetek cseszték fel az agyamat...de nem sikerült nekik.Ki is platináztam, szóval ez az a játék, aminek ha elkap a hangulata, - ezáltal félretudod tenni a cikkben említett technika problémákat - akkor játszatja magát.
A "nagy" patchet és a kiegészítőt várom.A kieg konkrétan első napos vétel lesz, ha nem adják teljes árban (17-21k), tehát annyi lesz, mint PCn (25 euró ~ 7,5-8k)

(#2) Xaels válasza ProEvoFan (#1) üzenetére


Xaels
félisten

A Prophecy-t én is várom, meg a patch-et is. Ott árválkodik a 4. szintű Pszi-m, de már nem akarom a javítás előtt felhúzni meg jön is játék ami el fogja venni az időm. A hangulatot meg a játékmenetet jól eltalálták csak kellenne pár jó programozó még akik rendbe kapják és optimalizálnak.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#3) ldave


ldave
félisten

Párszor már majdnem megvettem, de most már úgy vagyok vele, hogy megvárom a nagy update-t és csak utána majd.

A Slime draws near! Command?

(#4) Xaels válasza ldave (#3) üzenetére


Xaels
félisten

Pontos dátum még nincs őszre tervezik utána nem sokkal jön a Prophecy standalone kiegészítő is ami új sztorit és kasztot is tartalmaz majd.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#5) Coradiel


Coradiel
csendes tag

Én PC-n játszom vele, itt már kijött a kieg és a nagy patch is.
A patch sokat gyorsított a játékmeneten, de a kampányok kevesebb sors pontot adnak. Eddig 50-100-200 sors pontot ért egy teljesen befejezett kampány, most 10-et. A sebzéserősítő bónuszt már csak sors pont és credit ellenében lehet megvenni, szóval ha tudtok és van pénzetek akkor még most érdemes betárazni. A míves fegyverek eladásából nem jön többé sors pont.
Csak azért mondom ezeket mert én a DLC-ket sors pontból vettem eddig és ez a változtatás így kicsit fájt nekem.
Az új kaszt hasznos lesz azoknak akik szeretnek segítőket idézni, viszont a kezdésnek megkapott egységek harmatgyengék, mind sebzésben, mind életerőben.
A korábbi kasztok számára folytatódik a Martyr története, ha már végig jutottál rajta akkor egyből folytathatod.
Az új kaszt viszont egy teljesen más irányból kapcsolódik be ugyanezen a ponton.
Ha valami érdekel akkor igyekszem válaszolni nektek.

Üdv! Coradiel

(#6) Xaels válasza Coradiel (#5) üzenetére


Xaels
félisten

[link] van topikja már, követjük azt is. Köszönjük az információkat.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.