Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Wyll

őstag

válasz tildy #56 üzenetére

"Köszönöm, ebből nem kérek, inkább adja magát az illető, és ne játsza meg magát csak azért, hogy őt válasszam . Nem egy képbe, egy megjátszott figurába szeretnék beleszeretni, hanem abba, aki a férfi valójában. Ha az a gondolata, hogy ú de meg... , akkor mondja meg, ne fussunk itt felesleges köröket mindenféle színjátékkal. Aztán majd lesz valami válaszom."

Köszönöm, köszönöm, ezerszer is köszönöm! Visszaadtad a reményt, hogy léteznek egyáltalán ilyen felfogású lányok!
    És esküszöm, nem a szex miatt, hanem azért, mert a legfontosabb ebben, hogy így őszinte, azaz önmaga lehet az ember! Mert csak így lehet egy kapcsolat igazán felszabadult, erőt adó, olyasvalami, ami nélkül az ember tényleg kevesebbnek érzi magát.
    (Mondom ezt én, mint valami nagy tapasztalt bölcs :) , de akkor is így érzem.)

Ricco_hun: szintén köszi a elvi mellémszegülést :C

Komolyan jó érzés találni olyan embereket, akik hozzám hasonlóan gondolkoznak!
    Köszi az élményt és a tanulságot!

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

• S-Attila

senior tag

"Exem mondta anno, hogy az, hogy egy nőt egy pasi meg tudjon szerezni, ahhoz kellenek ezek a kellékek, el kell vinni moziba, vacsorázni ide , oda hogy egyáltalán komolyabban szóba álljon az emberrel, de még sok nő van aki ilyenkor is nemet mond, kvázi kihasználva hapsit, hogy az elvitte ide oda..."

De abból, hogy ezt ő így gondolja, nem következik, hogy ez általános érvényű. Pont te vagy rá az élő bizonyíték. :)

"Nekem ez az ún. "előjáték", tehát az ilyen vigyük ide-oda a csajszit, játszuk meg magunkat, csak hogy megszerezzük, ez nincs ínyemre."

Értelmes férfi tudja azt (de az értelmes nő is), hogy megszerezni senkit sem lehet. Mégpedig azért nem, mert birtokolni sem lehet senkit. Akit lehet, azzal már alapvető bajok vannak, szerintem.

"Az összejövést megelőző romantikázás mindig pont ugyanarról szól, mint amit a fiúpáva is csinál udvarláskor. Azaz elkápráztatni a nőstényt mindenfélével , azért , hogy végül meg lehessen szerezni ( akár ágybais vinni)."

Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A romantikázás, pl. a vacsora/mozi intelligens emberek között nem arról szól, hogy a férfi megmutassa nőnek, hogy neki ez is megadatik, hanem arról, hogy megteremtse a megfelelő körülményeket, ahol csak ketten vannak, és ott megismerhesse a nőt.
    A magam részéről olyan nő nem is kellene soha, akit pusztán ilyen romantikus hangulattal meg lehet hódítani. Ezek is bizonyos fokig hozzátartoznak, de elsősorban azért, hogy lehetőséget teremtsenek arra, hogy a két fél a megfelelő körülmények között jobban megismerhesse egymást.

"Köszönöm, ebből nem kérek , inkább adja magát az illető, és ne játsza meg magát csak azért, hogy őt válasszam . Nem egy képbe, egy megjátszott figurába szeretnék beleszeretni, hanem abba, aki a férfi valójában. Ha az a gondolata, hogy ú de meg... , akkor mondja meg, ne fussunk itt felesleges köröket mindenféle színjátékkal. Aztán majd lesz valami válaszom."

Na, pontosan erről szólt, amit az előbb írtam. Csak megint úgy érzem, hogy általánosítasz. Abból ugyanis, hogy egy férfi elviszi vacsorázni a nőt, nem következik szükségszerűen, hogy nem önmagát fogja adni a vacsoránál. :K

"Láttam sok férfit,akinek lényéhez hozzátartozik a romantikázás , ők nyugodtan csinálják. Viszont láttam nagyon sokat, hogy próbálkozik, próbálkozik a romantikával - tudom mi a végcél- de a lénye nem adja át, hogy ez valójában ő lenne. Innentől pedig már csak egy lépés az, hogy azt gondoljam, ez az ember át akar verni ."

Itt pedig felmerül bennem a kérdés, hogy miért is gondolod ezt úgy, ahogyan:

- azért, mert te megad nem vagy romantikus alkat - ezzel így semmi baj nincsen.
    vagy
    -azért, mert - elsősorban a múltbéli tapasztalataidra alapozva - úgy gondolod, hogy a romantika minden egyes esetben szükségszerűen megjátszást is jelent, minden férfi részéről, ami, mint említettem, egy általánosítás. Egyetlen élet tapasztalataiból általánosítani meg nem túl szerencsés, szerintem. :)

• Crystalheart

őstag

Hát átverni ne is akarjon. De azért többre tartom azokat, akik őszinteségből romantikusak, mint akik őszintén taplók. :)

Új hozzászólás Aktív témák