Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
ajmár, mit kell itt parázni, hogy véletlenül a gyári driver 1-2 hónapos?? Még jó, hogy nem minden tized másodpercben frissítgetik a drivereket...
-
Előfordulhat, h a noti gyártója módosított a driveren. Pl. a hűtés máshogy kapcsol be mint annál a drivernél, amit az ATI oldaláról töltenél le.
Vagy a VGA órajelei mások, mint az ATI által megadott referencia órajelek.Esetleg hasonlítsd össze a Delles driver méretét az ATI oldalán levő ugyanazon verziószámú driver méretével. Kiindulási alapnak az is jó lesz.
Ha eltér, akkor valamit módosít a Dell a driveren, és ezért lusta havonta újra feltenni az aktuális drivert. -
Gyári alatt én a notigyártó driverét értettem. A DXVA-s bajom szerintem egyedi, mármint olyan szinten, hogy ahhoz úgy tudom minimum 256MB memória kéne FullHD esetén. Bár igaz, nem is DXVA-t használok hanem CUDA-t, ahhoz meg már mindenképp kell a 256MB, vagyis hát mégse, mert jól van megcsinálva a kifejezetten ehhez a notihoz készült driver.
-
Wyll
őstag
Feltoltam a gyárit (ati), nincs vele probléma.

(Már amennyiben nem probléma, hogy a StarCraft II-t csak low körülmények között képes értelmes sebességgel futtatni
Viszont így úgy fest a game, mint valami műanyag babashow...)Lezso: a DXVA a hardveres videolejátszás-gyorsítás, ugye? Azt honnan lehet tudni, hogy ez nálam müxik-e? (Valami objektív flag-re gondolok - szaggatást nem tapasztaltam.)
-
Thome
veterán
Az én notebook driverem csak 2 hónappal van lemaradva... Már több, mint fél éve kapható a gép.

A FuSi és az Acer gépem is a legfrissebb driverekkel hajtottam, gond nélkül ment, hiba nem volt, szerintem told fel a cuccot, aztán ha nincs probléma, akkor fent hagyod.

-
Psychonaut
veterán
Nekem volt egy Dell D630-am, a hivatalos honlapon valami regi nVidia driver volt fenn, en mindig a legfrissebbel hasznaltam, azzal egyszer sem fagyott (Dell altal megadottal neha igen).
-
Воланд
titán
Az én toshiba laposomra pl nem hajlandó feltelepülni a legfrissebb amd oldaláról leszedett vga driver, csak az amit a toshiba oldaláról töltök le, ami jóval régebbi. Szóval lehet, hogy ez lesz itt is.
-
Kipróbálod. Vagy megy, vagy nem. Elvileg a gyári driver stabilabb. Nálam pl csak azzal megy a FullHD-s DXVA a 128MB-os VGA-mon, amúgy szaggat és szétfagyasztja a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- INTEL Core i7-13700 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest