- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Tudom-tudom, csak nem volt kedvem kiírni a sallangot
A lényeg, hogy nem tehetem meg csak úgy zenehallgatás közben, hogy zutty beállítom hogy mostantól így csengjek, mert annyira tetszik. Bár engem ez is hidegen hagy, mert pont egy gyári WP csengőhangban találtam meg életem legjobbját
Remélem a 8-ban is bennehagyják legalább azt az egyet
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
burgatshow #14 üzenetére
Tisztában vagyok vele, miért nincs WP8 a régi telókra, sőt, meg is értem. Olvass figyelmesebben: nem azt mondtam, hogy a WP8-at rakják át, mert annak egy az egyben valóban vannak hardveres korlátai. Én azt mondtam, hogy a WP8 funkcióit pakolják át! Nagyon nem mindegy. Többek között egy IE10-nek pl. nincs hardveres korlátja, de nagyon sok minden másnak sem, amiket sokan ismételgetnek, pl. BT file transfer (bár szerintem is fölösleges), zenék használata csengőhangként, csengetés+rezgés, USB mass storage (na ez viszont bitang jó lenne a hülye a Zune helyett), stbstb.
-
Tomy Yayo
senior tag
Támogatom!
Mellesleg milyen kellemesen tálalják, hogy a kommentelők végzik helyettük a piackutatási munkát
És még mi érezzük jól magunkat, hogy megkérdeznek
A másik meg az, hogy francért kérdezik meg egyáltalán? Egyrészt ennyi erővel portolhatnák a régi telókra a WP8 teljes funkcionalitását, és akkor nincs kec-mec, meg van oldva a dolog, minden kérés teljesítve. Másrészt így csak újra fellángol majd a dolog, ha valamiért sokan nyavalyognak, aztán mégse kerül bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Apple Watch Series 7 41mm
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest