- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
Ez engem is eléggé zavar, reméltem, hogy legalább az LG Miracle/Fantasy megjelenik. Amennyit eddig tudunk róla, az alapján elég jónak ígérkezik, jelenleg a 4"-os kijelző nekem tökéletes, a kijelző nyilván minőségi, nem valami sima TFT, a hardver rendben van, van előlapi kamera is, amit úgysem használnék szinte sose, de azért jó ha van, és ugyanez a helyzet az NFC-vel benne. Külsőre nem egy lumia 800, de nem is ronda.
Ehhez hozzájön még az, hogy arról beszélnek, hogy nem lesz túl drága, ami érthető, hiszen ez a hardver már nagyon középkategória. Az is reményre ad okot, hogy nekik volt az 1. generációsak közül a legolcsóbb a telefonjuk. Csak hát nem jelent meg... -
gzbotii
nagyúr
Akkor ide is leirom, hogy az van ugyebar, a WP7-et nem lehet atszabni sem peddig ratolni 600MHz ARMv6ra es 1,5GHz DualCore-ra sem (jelenleg). Ezert marad 1GHz-1.5GHz a prociban, ugyan az a UI. Szoval mi ertelme volna a HTC reszerol kiadni 3 telot 1GHz, es 2 1.5GHz pl...estleg a kijezomeretet varialnak 3,5-5" es annyi..Ezert inkabb minde gyarto kiad egy minimalis rendszerkovetelmenyeket teljesito gepet es egy csucsgepet (pl Radar es TITAN). Szerintem ennyi es ilyen egyszeru a dolog..
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen széket vegyek?
- Hollow Knight és Silksong
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest