Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfnet
tag
Lenne jelentkező jó áron a dobra. most vagy soha

-
wolfnet
tag
Tbi91@: szétválasztási gyakorlatokat dob nélkül is gyakorolhatod. leülsz az ágy sarkára és hajrá. igazából azért szükséges a kor, mert egy bizonyos kor fölött leszel eléggé értelmes a dologhoz. Rengeteg dolgot kell fejben kiszámolni, átgondolni, amikhez ész is kell. Ha tudod azt, hogy 4/4-ben a legtöbb amit játszani akarsz a jobb kezeddel az nyolcad kíséret, akkor tudhatod hogy a lábad 1/3ra fog jönni, a bal kezed pedig 2/4-re.
voálá, standard 2/4 groove. Ha ezt begyakorlod rádöbbensz hogy basszus ez király 
Eastman@: valószínűleg tehetségesen született, nem vitatom. Én klarinétoztam, majd dobos lettem.

-
koshmar
veterán

Én például ha megpróbálok dobolást imitálni, akkor az csak egy láb/ egy kézzel megy. Képes vagyok kézzel és lábbal külön ütemet tartani, de ha megpróbálok a másik kezemmel vagy lábammal egy harmadik ütemet is létrehozni, teljesen összezavarodok.
Mondjuk sosem éreztem mindent elsöprő vágyat arra, hogy doboljak, de azért valamilyen szinten mindig is érdekelt. -
wolfnet
tag
Egy időben hittek abban hogy tanulható minden művészet tehetség nélkül, aztán rájöttek arra is, hogy ez addig igaz, hogy megtanulhatod a technikáját. Én 13 éve zenész vagyok, ez azt jelenti, hogy elég sok mindent tanultam. Szerintem 10-12éves korban már lehet tudni, valakiről hogy tehetséges-e. Kivételes ritmusérzék, ütemérzék, kreativitás, és nagyon sok technikai tanulás jellemzi ezt a hangszert.
-
wolfnet
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Persze tudom, nagyon imádok zenélni. Jazz dobtanszakon tanultam, nem örökre hagynám abba. Illetve a másik két együttes ahol dobolok van "kölcsön" hangszer, illetve ahol billentyűzök ott is sajátom van. Csak most konkrétan arról van szó, hogy áll a pénzem, és jelenleg lehet hogy több hasznát venném ha gurulna a pénzem

-
wolfnet
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
igen.

dabadab: gonosz vagy

-
A robogo miota motor?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Neil Watts
veterán
Dob. Örök élmény s hivatás marad, ha tényleg komolyan gondolod.

Üdv. core2
-
nincsisbéla
aktív tag
Dob!

-
koshmar
veterán
Motor- de csak ha kétütemű!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Bjørgersson
félisten
Dob.

-
wolfnet
tag
magyarországon nehéz megélni a zenélésből 
area_51: aham

-
törölt tag
Én csak akkor adtam el a trombitámat, amikor már 6 éve állt, 10 év aktív zenélés után. Nekem jogsi lett belőle.

-
törölt tag
mindkettő

-
Egon
nagyúr
Egyik se.
Add a cuccot, és k*rvázd el az árát...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zolaash
senior tag
Motor.
-
-
dob, motorhoz hideg van. már nyáron eladod a dobot és veszel motort.
-
juliabrilke
veterán
motor
Amit majd ugyanúgy megunsz majd egyszer.

-
Eastman
addikt
dob
-
beefjeez
senior tag
motor
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fujifilm X
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Saxofon kvártettben zenélek vele
Ha dunaújváros fele tévednétek Március fele lesz egy koncertünk a színházban

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)