Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szcsi

tag

Az android legfőbb baja, hogy nincs lekorlátozva melyik gyártó mit kezd/hogy frissíti a készülékét. Van egy Samsung Spicám ami alig másfél éves, jött rá 2 (kettő) frissítés(1.6 majd 2.1), aztán kész. Marad a gyári 2.1 vagy lehet rootolni ami vagy stabil lesz vagy nem. Próbáltam néhány romot, mind megfeküdt 1-2 hónapon belül, és elég kellemetlen tud lenni, hogy tuti akkor játszik összeomlóst amikor legnagyobb szükségem lenne arra, hogy használni tudjam. A 2.1 viszont nem egy sebesség bajnok, + gyári rommal van ~40mb ram-om ami szin
    A második a biztonság. Értem mind a marketre és az előtelepített alkalmazásokra...

Számomra az első dolog is elég ahhoz, hogy ne vegyek még egyszer androidos telefont. Meg egy darabig a Samsung telefon részlegét se támogassam a kis pénzecskémmel...

Alternatíva meg vagy IOS vagy WP7. Így egy hete boldog tulaja vagyok egy HTC-nek. :)

Szóval csak annyit akartam kihozni az egészből, hogy ez a troll-marketing nem egy alaptalan dolog, lehet bármilyen jó az android, sajnos vannak alapvető hiányosságai amik bőven elegendőek arra, hogy sokan ne akarjanak még egyszer ilyet venni.

Új hozzászólás Aktív témák