Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikinda2
tag
Használok XP-t, WIN7-et, UBUNTU-t és FreeBSD UNIX-ot. Egyikkel sincsen semmi különösebb bajom. WIN8-at nem próbáltam, mert nem találkoztam olyan felhasználási területtel ahol szükségem lenne rá. Nem akarom lerántani a WIN8-at mert nem próbáltam még és meggyőződésem, hogy jól kijönnénk egymással, ha színes csempéket kellene valamiért tapicskolnom, kattintgatnom.
Az viszont visszataszító és egy "független" blogtól abszolút nem pozitív, hogy az MS fizetett PR - support oldalaként működjék. Persze ezt is lehet, de tessék a blogcímnél vagy a cikknél megjelölni, hogy a bejegyzést ki szponzorálja. Ez így tisztességes jobb helyeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! Bomba áron! 0km-es /N7Pro/ - /iScooter/ Elektromos Roller
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest