- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát igen, ez még egy életképes elgondolás egyébként szvsz. Mivel van billentyűzete, munkaeszköznek is jó, ha meg csak molyolni kell, leoldja az ember és tabletként lehuppan vele a fotelbe / ágyba. Ezek szerint azért az a határ, amit ez a gép tud meg amit egy 120-150eFt-s laptop, még azért ég és föld kategória
-
pzstm
titán
láttam merre halad a haswell, de akkoris erősnek tartom a koporsós dolgot...persze lehet Surface-el a kezemben elfogult vagyok
Kisebb tablet egyértelműen 7-8", hivatalosan ezt leírva nem láttam csak smaller tablet ez való igaz. Bár 8"-on még nem használtam se Word-ot se Powerpointot, 10"-on RT-n viszont igen, és Touch coverrel is teljesen jó. Szóval kérdés, hogy 8"-on ez valóban mekkora hozzáadott érték lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest