- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aláírom, a sub-nak szólnia kellene, de akkor sem értettem soha, hogy egy sztereó hangot mért akarnak az emberek surround-ban hallgatni
ugy csak elveszted a sztereó hatást is.. Mellesleg meg kell 2x120w sztereóban, és akkor basszusod is van és nem két pici hangszórót kell hallgatnod
Amugy nekem szombat óta egymagában szaladgál a win 7, és addig semmi komoly gondba nem ütköztem. A videókártya drivereivel küzdök, de az meg nem a 7 sara..
Egyébként kékhalálba sem sikerült belefutnom egyszer sem, pedig nem ügyeltem hogy minden frankó legyen. nem mellesleg mikor a vistával próbálkoztam anno először nem is egyszer kellett szembesülnöm bsod-al, meg párszor huzhattam is ujra, pedig az már akkor a végleges volt, ez meg béta.. No nemmintha sok bajom lenne a visával, mert ezidáig azt használtam, de a w7 jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drum 'n' bass
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest