- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
Ja, azt kifelejtettem, hogy a rendszerkövetelmények engem nem igazán szoktak érdekelni. Inkább a szememnek hiszek. Ha nem így lenne, ez a cikk sem született volna meg.
Ha valamit futtatni akarok, - rendszert, játékot, programot- , akkor először nem az új procikat meg videokártyákat nézegetem, meg hogy mennyi ramot tudok még betuszkolni a gépbe. Próbálkozok, állítgatok ezt-azt, és ha tényleg egyáltalán nem tudom elérni a kívánt szintet, csak akkor cserélek/bővítek. És sohasem rohanok csak azért új hardvert venni, mert a gyártó vagy a szomszéd szerint az kell hozzá.A GTA-sorozat nekem minden játék közül a legfontosabb. Nem ismerek benne kompromisszumot. Olyan nem történhet, hogy az aktuális rész ne fusson a főgépemen. Az ötödik rész feladta a leckét az E8400-asnak. Mérlegeltem, nézelődtem. Tuningolni nem volt érdemes, annyit nem javított volna, hogy szépen fusson. Az alaplapom elvileg támogatta volna a 4 gigás ramokat, de azt a 4-5 típust, amivel működött, nem tudtam beszerezni sehol. A memóriáim sem voltak valami gyorsak, az alaplapomat is utáltam (G41 chipset, az egyik legrosszabb, és leginkább finnyás a DDR3 memóriára), tehát annyit kellett volna változtatnom, hogy csak na!, és akkor még mindig épphogycsak elment volna. Így rászántam magam a cserére. A pénzt már év elejétől gyűjtöttem, mert sejtettem hogy kevés lesz a gépem az új GTA-hoz, aminek minden körülmények között akadásmentesen futnia kell. Ajánlottak Pentium G-t, nézegettem i3-at, de ha a GTA 5 4 magos procit kér, akkor azt jól ki is tudja használni, meg a jövőre is gondolva inkább i5 lett helyette. Először 8 giga rammal, de miután jelentős leárazás volt, és a dual channel áldásos hatását is szerettem volna kihasználni, vettem még egyet. Így van most 16 GB, ami egy darabig elég lesz. Egyébként a játék hihetetlen jól skálázódik, mert 800x600 abszolút minimumon a procim IGP-je is játszhatóan elviszi (ha van mellette sok és jó gyors többcsatornás RAM), mindent maxra téve, 4K-ban, felskálázott módban viszont gyakorlatilag minden gépet elfogyaszt, főleg többmonitoros rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4