- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Fiatalabbaknak és akik nem használták, érdekes lehet a kezdeti Windowsok puritán felülete. Megjegyzem, nekem akkor már jobban tetszik a C64 GEOS felülete is
Nekem fent volt a 3.11 egy időben, és elmondhatom, a használata egyáltalán nem volt egy élmény. Úgy érezte az ember, hogy feltelepítette a SEMMIT. A kedvenc "alkalmazásom" benne az MS-DOS prompt volt! Talán netezésre már jobb lehetett, mint DOS alatt. A munkahelyemen ki is próbáltam 16 színbenMegfelelő vga driverrel lehetett volna 256 színű is, de azt nem tartotta fontosnak a cég szakembere. És persze a Word, Truetype fontokkal - már aki használta. Nekem otthonra semmit sem nyújtott a Painten és az aknakeresőn kívül. A DOS az NC-vel használhatóbb volt. Szövegszerkesztésre bőven megfelelt a NC beépített szerkesztője, (DN-ban volt mégjobb) rajzolni pedig ott volt a Neopaint.
Bizonyos szempontból tényleg körbeért a Microsoft a "Modern" UI-val: puritán felület, és önmagában alig használható valamire. Net nélkül még annyira sem.
A desktop felülete egy másik világ. Végre jól néz ki, és egy start menüvel kiegészítve megjelenésre legalábbis jobban tetszik a 7-nél. Csak ne lenne annyi negatív vélemény róla! Driver, kompatibilitás, bugok.. Vajon nem az eddigi leg-bugosabban kiadott Windows..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest