- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Köszönöm a Real Racing 3 tesztet mindenkinek, aki kipróbálta.
Ehhez kapcsolódó lenne a következő kérdésem. Az elfogyó tárhelyre létezik e bármilyen megoldás? (Ext partíció, tárhelycsere, ilyesmi.) Vagy az ember, ha játszani is szeretne, akkor minimum 16gigás tabletet keressen? Ahogy nézegetem, ez a jóval drágább tableteknél és telefonoknál is probléma. 2 csúcsgrafikás játék+offline navi, és már jön is a nincs elegendő tárhely üzenet. -
-
icemad
nagyúr
Rosszul tudod. IPS van abban is. Az eltérés annyi, hogy az alcor 4 magos. Arról is lehetne cikk, ha már olcsó tablet, szerintem ár/érték arányban az is jó. Itt lehet megvenni.
Meg jó lenne már, ha a tesztelők összeszednék egy kicsit magukat, nem csak sima copy paste lenne egy egy cikk. Pl. ha már ezzel lehet telefonálni, akkor a hangminőség milyen? Kihangosítva hogy szól? Melyik simen mehet az adatforgalom? Mert mostanában divat lett leírni a specifikációt és kész. Valószínűleg az olvasókat jobban érdekli, hogy a mindennapi életben mennyire használható egy eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest