- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Colonel993 #262 üzenetére
"Kipróbálni nem lehet, mert erre nincs idejük meg trallala... (egyedül voltam az üzletben meg még további 2-3 munkatárs elszórtan fészbúkozott)"
...sajnos ezt én is tapasztaltam.
-Kipróbálnám
-Nem lehet.
-Ugye nem gondolja, hogy zsákbamacskát veszek, hiszen a bemutató készülékek között sincs kinn...
-Hát nem szoktuk kibontani
-Márpedig szépen kibontjuk, megtapizom, bekapcsolom, és megnézem a kijelzőt...Más:
Remekül dolgozik össze a TV-mmel. Sima USB kábelen a TV-m remekül, gyorsan, 2 meghajtónak felismerte a táblát, és a benne lévő micro SD-t.
Út közben kezdtem el a mai F1 futam felvételét nézni a táblán, majd itthon egyszerűen tudom folytatni a TV-men. Előző táblám nem épp volt barát ebben. Ha fel is tudta ismerni a TV-t, akkor olyan gyatra minőségben/sebességben adta át a TV-nek a tartalmat, hogy az akadt, szakadozott.
Jelenleg HD (mkv) videót zökkenésmentesen tudok nézni a TV-men a tábláról. -
SzaboZE
addikt
válasz
Colonel993 #262 üzenetére
Nekem kronos van, de ilyen hibák nem jelentkeztek. A kijelző fényereje lehetne jobb, de ahogy elnézem a wayteq tesztben is nagyjából ez van, hogy az ips-ek közt nem az acélos megoldás. Gondolom ennyiért ez van. Mivel a wtq-et nem volt alkalmam próbálni, ezért viszonyítani nem tudok. Antutu teszt 15600. Egyelőre nem bántam meg, de még az is lehet, hogy csak azért, mert nem próbáltam a wtq-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GTA V
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest